La I Trobada Internacional d'Observatoris contra l'LGTBI-Fòbia se celebrarà al juny a Barcelona

Suport Associatiu
La I Trobada Internacional d'Observatoris contra l'LGTBI-Fòbia se celebrarà de l'1 al 3 de juny a Barcelona. Font: Pixabay Font: Pixabay
La I Trobada Internacional d'Observatoris contra l'LGTBI-Fòbia se celebrarà de l'1 al 3 de juny a Barcelona.
‘Nous espais de conquesta de drets humans’ és el lema d'aquest esdeveniment.  Font: Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya
‘Nous espais de conquesta de drets humans’ és el lema d'aquest esdeveniment. Font: Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya

La I Trobada Internacional d'Observatoris contra l'LGTBI-Fòbia se celebrarà al juny a Barcelona

Suport Associatiu

Resum: 

Amb el títol ‘Nous espais de conquesta de drets humans’, la iniciativa vol esdevenir un punt d’intercanvi d’ experiències i debat entre les entitats i agents que treballen en aquest àmbit.

L’Observatori contra l’Homofòbia de Catalunya organitza de l’1 al 3 de juny a Barcelona aquesta trobada amb l’objectiu de conèixer les diverses entitats i accions dedicades a la prevenció , denúncia i intervenció contra l’LGTBI-fòbia a tot el món.

L’esdeveniment, que es realitza en col·laboració amb la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, transexuals i Bisexuals –FELGTB i l’Observatori Madrileny contra la LGTBfòbia, vol promoure l’intercanvi de bones pràctiques en aquest àmbit i promoure accions per combatre qualsevol discriminació lligada a l’orientació sexual i a expressió o identitat de gènere.

Al llarg d’aquestes jornades s’han programat diverses xerrades i taules rodones que tractaran sobre de quina manera i on intervenen els observatoris; com es treballen els discursos d’odi des d’aquestes organitzacions; els protocols de registre d’accions de LGBTI-fobia; l’acompanyament psicosocial com a eina d’apoderament per a les víctimes i el debat entre la llibertat d’expressió i els discursos d’odi, entre altres qüestions.

La conferència inaugural anirà a càrrec d’Ulrike Lunacek, vicepresidenta del Parlament Europeu i impulsora del full de ruta de la Unió Europea contra la homofòbia i la discriminació per motius d’orientació sexual i gènere.

La inscripció ja és oberta i el preu oscil·la entre els 65 euros, si es formalitza durant el mes d’abril, fins als 85 i 100 euros si es realitza en dates posteriors.

Afegeix un comentari nou