La Tapa, més que una moda!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Tapa, més que una moda!

Resum: 

La segona edició de la Tapa Solidària ha recollit 15.000 euros que es destinaran al Casal dels Infants. La idea, que va néixer en el mes d'octubre del 2011 de la mà de germans Albert i Ferran Adrià, ha comptat amb la col·laboració de 71 restaurants de Barcelona.

Els beneficis d'aquesta iniciativa solidària es destinaran als projectes Vincles del Casal, que cada dia acompanyen més de 200 mares i els seus nadons, que viuen en situació d'exclusió social. Aquest suport es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

La tapa, una moda a la ciutat, s'ha convertit en una important font de recaptació per a projectes socials. La clausura d'aquesta segona edició, va tenir lloc en el Restaurant Arola de l'Hotel Arts amb la presència de Maite Fandos, Regidora de Qualitat de vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona; del conseller d'Agricultura Josep Maria Pelegrí; del vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats i altres autoritats.

No van faltar els coneguts xefs Sergi Arola i Albert Adrià, així com representants de molts dels restaurants que han col·laborat en la campanya.

Els beneficis d’aquesta iniciativa solidària es destinaran als projectes Vincles del Casal, que cada dia acompanyen més de 200 mares i els seus nadons, que viuen en situació d’exclusió social. Aquest suport es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

Afegeix un comentari nou