Més de 400 persones participen en la festa de les #superheroinesBcn

Superheroi-ne-s
Superheroi(ne)s BCN
Superheroi(ne)s BCN
Superheroi(ne)s BCN

Més de 400 persones participen en la festa de les #superheroinesBcn

Superheroi-ne-s

Resum: 

Celebrada el passat diumenge 29 d’octubre, la festa de les #superheroinesBcn és jornada lúdica anual promoguda per 5 ONG que treballen per la inclusió de diversos col·lectius vulnerables.

#superheroinesBcn és una aliança de les ONG acidH, Àmbit Prevenció, AFEV Catalunya, Iniciatives Solidàries i Associació In via, que anualment sumen forces per visibilitzar la tasca que fan per acompanyar diversos col·lectius vulnerables.

Aquesta terecera edició ser una jornada plena de jocs, proves, enigmes, i sobretot molta diversió. Al llarg de la trobada totes les persones assistents van poder participar en una missió que trenia com a objectiu vèncer un forat negre que s'acostava a la Terra. El forat negre simbolitzava totes aquelles coses negatives amb què ens trobem diàriament, així com les pors i problemes als quals no ens atrevim a enfrontar-nos. L'acció, doncs, va servir per traslladar el missatge Junt(e)s tenim poders! És a dir, que si col·laborem i ens ajudem, tenim més força i podem enfrontar-nos als reptes més grans. La jornada va culminar diverses setmanes de jocs i enigmes on line en els quals hi han participat en total unes 630 persones.

La festa va comptar amb la col·laboració de l’actor Pep Planas, que va exercir de presentador i mestre de cerimònies, i amb l’actuació del grup The Always Drinking Marching Band, que va posar música i ritme a la cloenda de la jornada.

Afegeix un comentari nou
0