MODUM, mentoria per l'èxit educatiu

Associació Educativa Integral del Raval
Autor/a: 
Ferran Bolós
 Font: AEIRaval
S'ofereix acompanyament incidint en les potencialitats de la joventut, generant oportunitats per a l’èxit educatiu i personal

MODUM, mentoria per l'èxit educatiu

Autor/a: 
Ferran Bolós
Associació Educativa Integral del Raval

Resum: 

AEIRaval busca voluntaris i voluntàries, mentors i mentores per afavorir l’èxit educatiu de joves de 15 a 21 anys en situació de vulnerabilitat del barri del Raval.

AEIRaval busca voluntaris i voluntàries, mentors i mentores per afavorir l’èxit educatiu de joves de 15 a 21 anys en situació de vulnerabilitat del barri del Raval. A través de l'emparellament d'un o una jove amb un mentor o mentora, s'ofereix acompanyament incidint en les potencialitats de la joventut, generant oportunitats per a l’èxit educatiu i personal de adolescents i joves.

Requeriments:

Es cerca persona de 28 a 65 anys que compti amb equilibri emocional i capacitat de transmetre aquesta tranquil·litat al jovent. Haver tingut experiències educatives i de vida d’èxit (emocional, familiar, social, acadèmic, laboral, d’oci o lleure, etcètera). Preferiblement, tenir experiència amb joves d’entre 15 i 21 anys en situació de vulnerabilitat. Conèixer les problemàtiques, conflictes i expectatives d’aquesta de l'etapa adolescent i jove. Estar motivat/da amb la mentoria, tenir disponibilitat i compromís amb el projecte i el/la jove.

  • Tipus de voluntariat: Acció directa
  • Disponibilitat: 1 dia a la setmana (màxim 2 hores).
  • Lloc: Rambla del Raval, 7 baixos.
  • Contacte: Rambla del Raval 29, baixos - 934426534 - mentoria@aeiraval.org (Adrià Jurado)

Afegeix un comentari nou