Oberta la convocatòria del Concurs per l'eradicació de la violència masclista

  • Oberta la convocatòria del Concurs per l'eradicació de la violència masclista

    Oberta la convocatòria del Concurs per l'eradicació de la violència masclista

La Plataforma unitària contra les violències de gènere torna a convocar el Concurs per l'eradicació de la violència masclista. Podeu presentar les vostres obres abans del 26 d'octubre.

Es tracta de l'onzena edició d'aquest certamen, que vol fomentar l'interès per a la prevenció de la violència contra les dones entre l'alumnat dels centres educatius i la ciutadania, en general. Sota el lema “Imagina't un món sense masclistes ni masclismes”, s'anima a les persones participants a presentar propostes que desmitifiquin els rols home/dona i que destrueixin els prejudicis masclistes.

El jurat seleccionarà dos treballs per cada format, literari o lliure. Les obres literàries poden estar escrites en qualsevol gènere (relat, poesia, etc.) i han de tenir entre 1 i 3 folis a DINA4. Les propostes lliures contemplen diversos gèneres, com ara composicions musicals, teatre, fotografies, escultures, vídeos... Podeu consultar les bases complertes en aquest enllaç.

Les categories convocades són:

• 2 Premis per a la categoria de 12 a 15 anys.

• 2 Premis per a la categoria de 16 a 19 anys.

• 2 Premis per a la categoria a partir de 20 anys.

El primer premi de cadascuna de les categories és una tauleta i el segon premi es tracta d'una càmera fotogràfica.

Les obres presentades han de ser originals i inèdites i han d'estar escrites en català o castellà. Cal fer arribar els treballs, fins el 26 d'octubre, a través d'un formulari web o per correu postal o presencialment a l'adreça Rambla de Santa Mònica, 10 de Barcelona.

Les obres presentades s'exposaran a la seu de la Plataforma unitària contra les violències de gènere del 2 al 29 de novembre. El nom dels guanyadors/es es coneixerà durant el IX Fòrum contra les violències de gènere, organitzat per la plataforma.

Afegeix un comentari nou