Treballadores del món: avancem cap a la igualtat de gènere?

Fundació Solidaritat UB
Autor/a: 
Fundació Solidaritat UB
 Font:
Font:

Treballadores del món: avancem cap a la igualtat de gènere?

Autor/a: 
Fundació Solidaritat UB
Fundació Solidaritat UB

Resum: 

Fins al 2 de maig, el Centre Cívic Zona Nord de Nou Barris acull l'exposició "Treballadores del món: avancem cap a la igualtat de gènere", que ofereix una visió de les condicions laborals que les dones han d’afrontar cada dia arreu del món.

Mentre que la impressió generalitzada és que la majoria de dones al món estan millorant les seves condicions de vida, les xifres ho desmenteixen. Segons l’Organització Internacional del Treball (OIT), les dones constitueixen el 70% dels 1.400 milions de persones que viuen sota el llindar de pobresa absoluta.

El treball familiar i domèstic, les nenes treballadores, les treballadores i la violència o la migració són temes de la mostra "Treballadores del món: avancem cap a la igualtat de gènere", amb què la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO ofereixen una visió de les condicions laborals que les dones han d’afrontar cada dia arreu del món.

L'exposició, que es pot veure fins al 2 de maig al Centre Cívic Zona Nord de Nou Barris (c/ Vallcivera, 14), s'inaugurarà el 20 d’abril, a les 19 h., amb el passi d'un vídeo sobre la temàtica i posterior xerrada amb Michela Albarello, directora de la Fundació Pau i Solidaritat. L'entrada és lliure i gratuïta.

"Treballadores del món" és una de les tres exposicions de temàtica intercultural que la Fundació Solidaritat UB inclou dins el projecte «Positivitzant la interculturalitat entre els joves a l’eix del Besòs-Barcelonès Nord», que té l'objectiu de treballar la interculturalitat com un aspecte positiu per a la convivència i el desenvolupament local a la Zona Nord de Nou Barris i als municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Badalona.

Afegeix un comentari nou