Trobada d'entitats africanes de Catalunya

Trobada d'entitats africanes de Catalunya

Resum: 

El 25 de maig es celebra el Dia d'Àfrica. Al voltant d'aquest dia Casa Àfrica organitza a diferents ciutats de l'Estat espanyol el festival Àfrica Viu. La primera activitat que es portarà a terme en el marc d'aquest festival serà la trobada d'entitats africanes de Catalunya, que tindrà lloc el proper 24 d'abril, a Barcelona.

Casa Àfrica, Espai Àfrica-Catalunya i la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya impulsen la trobada del moviment associatiu d'origen africà, amb la finalitat de promoure el seu enfortiment i interacció.

Hi haurà una part de reunions internes i una altra de sessions públiques, a les quals es convidaran organitzacions de suport a immigrants, sindicats, ajuntaments, representacions consulars, etc. Consulteu el programa per conèixer els temes que es tractaran i debatran.

L'edició del festival Àfrica Viu d'enguany commemora el 50è aniversari de les independències africanes i inclourà més d'un centenar d'activitats culturals, polítiques, econòmiques, socials, lúdiques i esportives que recorreran, d'abril a juliol, 14 localitats espanyoles.

Afegeix un comentari nou