Trobada europea de mentoria social

Autor/a: 
FCVS/
 Font:
Font:

Trobada europea de mentoria social

Autor/a: 
FCVS/

Resum: 

El dissabte 8 de Novembre, se celebrarà la primera trobada a nivell europeu de Mentoria social. La jornada, que tindrà lloc al Palau Macaya de l'Obra Social La Caixa, està organitzada per la Coordinadora Mentoria per a la Inclusió.

La mentoria social és una eina d’intervenció educativa que promou la relació voluntària entre persones que s’ofereixen per brindar un suport individual i persones que es troben en risc d’exclusió social. Aquesta relació és motivada i està tutoritzada per un professional. La persona voluntària (mentor/a) ajuda el mentorat i l'acompanya en el seu desenvolupament personal i/o professional.

En el decurs de la jornada es desenvoluparan dues àrees:

  • Potenciem habilitats serà una trobada de formació, amb tallers per aprendre i potenciar les habilitats i competències necessàries per fer de mentors, i específicament en els àmbits de la comunicació interpersonal, de les competències bàsiques per l'ocupabil·litat i del coneixement dels mentorats.
  • Fem xarxa serà un intercanvi amb diferents organitzacions d'altres països europeus que presentaran els seus projectes i bones pràctiques

La inscripció és gratuïta, a través del web www.mentoriasocial.org  Les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció fins el 25 d’octubre o abans si s'han omplert totes les places disponibles.

Es pot accedir al programa complet a través de la Coordinadora Mentoria per a la Inclusió c/ Sant Antoni Abat, 10, 3er - 08001 Barcelona
*Tel. 93 329 74 28 - coordinadora@puntdereferencia.org - www.mentoriasocial.org

Afegeix un comentari nou