V Setmana de la Cooperació a la Universitat Autònoma de Barcelona

La Fundació Autònoma Solidària organitza del 26 al 30 d'abril unes jornades dedicades a la cooperació on es realitzaran diferents tallers, conferències, cinefòrums i exposicions. En aquesta edició, el tema central de totes les activitats seran els pobles indígenes.

Es calcula que en tot el món hi ha prop de 5.000 pobles indígenes, és a dir, més de 350 milions de persones. Bona part d'aquests pobles es troben en perill de desaparició física i cultural ja que la colonització occidental perdura fins a l'actualitat darrera noves formes d'opressió lligades a polítiques neoliberals i als interessos de les empreses transnacionals en els recursos naturals dels seus territoris.

Davant d'aquest context, la V Setmana de la Cooperació de la UAB ha decidit tractar el tema dels pobles indígenes des de diferents perspectives. Així doncs, a través de les diferents activitats s'enfocarà el tema dels pobles indígenes des de l'antropologia, el dret, l'economia i la política.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic en general. A més, l'assitència a la setmana de la cooperació es pot convalidar per 1,5 crèdits de lliure elecció.

Per a més informació i inscripcions consulteu aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou