Acte ‘Innovació educativa des dels valors cooperatius’

 Font:
Barcelona
Dimecres, 16/10/2019

Dimecres 16 d’octubre cinc escoles cooperatives explicaran les seves experiències de gestió de centres escolars sota principis cooperatius en una taula rodona al Centre Cívic Casa Golferichs.

La Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FeCEC) presentarà el dimecres 16 d’octubre a les 18 h a Casa Golferichs el projecte de recerca ‘Innovació educativa des dels valors cooperatius’, dut a terme en col·laboració amb la cooperativa Hobest, que documenta una sèrie de bones pràctiques de gestió de centres escolars sota principis cooperatius.

En la presentació participaran els cinc centres escolars que han format part del projecte (Escola Solc, Escola Guinardó, Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet, Escola Elisabeth i Nou Patufet) en un format de taula rodona per explicar les seves experiències. L’acte comptarà també amb una conferència a càrrec del Dr. Jordi Collet, vicerector d’Investigació i Transferència del Coneixement de la Universitat de Vic i professor titular de Sociologia de l’Educació.

La trobada pretén respondre a dubtes actuals com: fins a quin punt les cooperatives d’ensenyament estan desenvolupant els valors cooperatius més enllà de les aules, i els estan aplicant en la globalitat del centre escolar? Fins a quin punt els factors que afavoreixen la innovació es donen amb més facilitat en un entorn d’escola cooperativa?

L’acte és gratuït però té un aforament limitat, per la qual cosa es prega confirmació per via correu electrònic a susanna@escolescooperatives.cat

Data: 

Dimecres 16 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@escolescooperatives.cat