Concert solidari per a la Magic Line Sant Joan de Déu

Concert solidari per a la Magic Line Sant Joan de Déu
Barcelona
Dimecres, 20/02/2019

Els equips de la Universitat de Barcelona per a la Magic Line Sant Joan de Déu organitzen aquest concert amb les corals 'La Flama' i 'Gaudium', de la Universitat de l'Experiència.

Els cinc equips de la Universitat de Barcelona per a la Magic Line de Sant Joan de Déu organitzen, el 20 de febrer a les 19 hores al Paranimf de la UB (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), un concert solidari per recaptar fons per a programes adreçats a persones en situació vulnerable. El recital serà a càrrec de la Coral Gaudium de la Universitat de l’Experiència i de la Coral La Flama.

Els equips Dones UB, Inmuno en marxa, Faig 15, Camina UB i Esports UB s’han marcat un repte econòmic i han d’organitzar activitats solidàries per aconseguir-lo abans de la caminada solidària Magic Line, que serà el proper diumenge 24 de febrer.

Els fons recaptats es destinaran íntegrament a finançar programes socials, de diferents centres de Sant Joan de Déu i entitats properes, adreçats a persones en situació de vulnerabilitat.

Per organitzar les activitats, els equips compten amb el suport de Voluntariat UB. En l’edició anterior de la Magic Line, els equips de la Universitat de Barcelona van recaptar més de 4.000 €.

Data: 

Dimecres 20 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Voluntariat UB
Correu electrònic de l'organitzador: 
voluntariat@ub.edu