Conferència DIXIT "Dones en crisi. La crisi de la COVID-19 des de la perspectiva de gènere"

 Font:
Dimarts, 22/06/2021
(En línia)

DIXIT organitza el 22 de juny, una xerrada que servirà per reflexionar sobre les desigualtats que les dones pateixen en l'àmbit social, sanitari i econòmic, i que s'han vist agreujades per la crisi de la COVID-19.

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha programat per al 22 de juny la conferència "Dones en crisi. La crisi de la COVID-19 des de la perspectiva de gènere", que es retransmetrà en directe per internet.

Durant la conferència, es presentarà un informe de la Fundació Surt, elaborat a partir de l'anàlisi amb perspectiva de gènere de diversos informes i dades. El document aborda qüestions com la qualitat de l’ocupació de les dones al mercat de treball, la cobertura de les necessitats bàsiques, la distribució de les tasques de cures, l’organització del temps de teletreball o l'atur. La recerca també analitza diversos perfils de dones, com el de les dones migrades sense la situació administrativa regularitzada i en situació socioeconòmica vulnerable com un dels grups que ha patit amb major duresa la crisi. També plantejarà diverses estratègies per afrontar la crisi en clau femenina.

Data: 

Dimarts 22 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat