Conferència virtual 'Projecte Vozes: el poder de cohesió social de la música'

 Font:
Dimarts, 09/03/2021
(En línia)

DIXIT retransmetrà en directe aquesta xerrada en què es posarà en valor el paper de les orquestres i els cors socials com a eines de canvi comunitari a partir de l'exemple del projecte Vozes.

Vozes va néixer el 2004 per donar suport als infants nouvinguts i transmetre coneixements musicals a qui no s'ho podia permetre econòmicament. La iniciativa no va trigar a convertir-se en un projecte de cohesió social en acollir alumnes autòctons sense possibilitat de pagar escoles de música, i actualment acompanya prop de 500 infants i adolescents de Barcelona (i una seixantena més a Madrid).

Anirà a càrrec del violoncel·lista i director veneçolà Pablo González Martínez, fundador del projecte Vozes i de l'Associació Músics per la Pau i la Integració. El ponent donarà a conèixer aquesta iniciativa de cohesió social i els resultats obtinguts al llarg de més de 15 anys. També plantejarà els aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de dissenyar o implementar un projecte artístic per treballar i promoure la integració social de diversos col·lectius.

Data: 

Dimarts 09 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat