Curs: Aprèn a utilitzar un programa informàtic de gestió de socis

L'objectiu és conèixer el programa de gestió de socis de Suport Tercer Sector, un programa dissenyat per al tractament de la informació relativa a les persones sòcies de l’entitat, a les activitats i els rebuts, entre d’altres. Font: Unsplash.
Dimarts, 24/03/2020 fins Dilluns, 20/04/2020
(En línia)

El 24 de març, Suport Tercer Sector engega aquest curs en línia sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Del proper dimarts 24 de març al dilluns 20 d’abril, Suport Tercer Sector organitza la formació en línia ‘Aprèn a utilitzar un programa informàtic de gestió de socis’.

El curs té una durada de 16 hores i el seu objectiu és conèixer el programa de gestió de socis de Suport Tercer Sector, un programa dissenyat per al tractament de la informació relativa a les persones sòcies de l’entitat, a les activitats i els rebuts, entre d’altres. El curs també permet conèixer totes les utilitats del programa i adaptar-lo a les necessitats de cada entitat.

La formació està adreçat a persones voluntàries i professionals encarregades de la gestió administrativa de l'entitat i que volen conèixer el funcionament bàsic del programa per gestionar les bases de dades de les persones sòcies, generar rebuts o controlar els pagaments.

El primer mòdul es destinarà als primers passos amb el programa de socis i sòcies, el segon a la facturació i els rebuts, el tercer a la gestió d’activitats i altres opcions i el quart al treball de casos pràctics.

El curs és gratuït per a persones voluntàries o membres d'entitats. Per cursar-lo, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 24 març

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
infosuport@fundesplai.org
Organitzador: 
Suport Tercer Sector