Debat online: El futur de la presidència de Biden

debat, presidència EUA, política, internacional, Joe Biden, Trump
Dilluns, 25/01/2021
(En línia)

És possible despolaritzar els Estats Units? Està el trumpisme derrotat o s’està rearmant? En parlarem el dilluns 25 de gener!

La presa de possessió del tàndem Biden-Harris es planteja com un moment de canvi, d’altes expectatives per a una part de la societat nord-americana, però també de frustració per als més de 74 milions que van apostar per la continuïtat de Donald Trump. Dins i fora dels Estats Units ressonaran tres debats: és possible despolaritzar els Estats Units? Està el trumpisme derrotat o s’està rearmant? Aspira la nova administració a restaurar o reorientar els Estats Units com a principal potència de sistema?

Sessió a càrrec de Pol Morillas, director del CIDOB, Esther Vera, directora del Diari Ara, i César Martínez, consultor polític resident als EUA, presentada per Jordi Pacheco, degà del Colpis, i moderada per Gabriel Colomé, director de l’ICPS.

La sessió s’emetrà en streaming a través de Zoom. És imprescindible inscriure’s aquí.

Data: 

Dilluns 25 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Institut de Ciències Polítiques i Socials, Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya i CIDOB
Correu electrònic de l'organitzador: 
con.icps@diba.cat