Torna el ForadCamp per celebrar la 10a edició

Desena Mostra de Cinema amb la Natura
Figaró-Montmany
Dissabte, 25/09/2021 fins Diumenge, 26/09/2021

La Mostra de Cinema amb la Natura recupera la seva secció competitiva internacional amb 12 curts de no ficció i se celebrarà aquest cap de setmana del 25 i 26 de setembre a Figaró-Montmany.

Els dies 25 i 26 de setembre la Mostra de Cinema amb la Natura torna a Figaró-Montmany. La X Mostra recupera la secció oficial internacional de curtmetratges de no ficció, amb un programa de dotze peces que es mouen entre "el cinema personal, independent, fet amb esperit innovador, crític i reflexiu amb la relació que mantenen amb la naturalesa". Títols premiats com 'Mars', 'Oman' o 'Riafn' competeixen amb '400 paires de bottes', 'Fugledrengen (Bird boy)', 'Waldstück (A piece of forest)' i 'Shadegan', estrenes a territori espanyol. Es projectaran films que mostren dotze escenaris que converteixen la natura en preguntes i en propostes cinematogràfiques, produccions de França, Alemanya, Noruega, Dinamarca, Bèlgica, Espanya, Iran i Perú.

A més de les projeccions, hi ha una caminada guiada per la natura i un espai per parlar amb els directors assistents a la Mostra. Les activitats són gratuïtes i cal reservar-les al web.

Data: 

Dissabte 25 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Associació INDOC i Ajuntament de Figaro-Montmany
Correu electrònic de l'organitzador: 
festival@foradcamp.com