Exposició «L'enginy (in)visible. Dones catalanes en l'àmbit de les tecnologies: passat, present i futur»

Exposició «L'enginy (in)visible. Dones catalanes en l'àmbit de les tecnologies: passat, present i futur»
Barcelona
Dimarts, 30/05/2017 fins Dijous, 15/06/2017

Aquesta exposició vol informar del rol de les dones en l'evolució social i tecnològica de la societat. També mostra com encara s'arrosseguen estereotips que no afavoreixen l'apropament de les noies a les titulacions tecnològiques.

El dimarts 30 de maig, a les 18.00 h, a l'Institut d'Estudis Catalans, s'inaugurarà l'exposició «L'enginy (in)visible. Dones, ciència i tecnologia: una «carrera» de fons». Aquesta exposició té per objectiu denunciar la poca presència de les dones en les carreres tecnològiques i el perquè d'aquest fet. Tot i l'accés a la formació universitària en les mateixes condicions, no s'acaba de complir una igualtat en titulacions tecnològiques.

Per inaugurar l'exposició, s'ha programat la conferència anomenada «Dones, ciència i tecnologia: una «carrera» de fons», que anirà a càrrec de la Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. Aquesta conferència exposarà quin ha estat el rol de les dones en l'evolució social i tecnològica de la societat, quina ha estat la resposta a determinades situacions de «protagonisme» de les dones, i es comentaran anècdotes i dades numèriques.

Per assistir a la conferència inaugural de l'exposició cal confirmar l'assistència. L'exposició es podrà visitar fins al dia 15 de juny, al pati de l'Institut d'Estudis Catalans. Aquesta exposició serà itinerant i es podrà sol·licitar a la Societat Catalana de Tecnologia.

Data: 

Dimarts 30 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Societat Catalana de Tecnologia
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@iec.cat