Formació: 'Com fer el tancament de l’exercici comptable de la teva fundació'

El taller dóna eines per afrontar el tancament de l'exercici comptable amb transparència i de manera eficient. Font: Unsplash
Barcelona
Dimecres, 28/11/2018

La Coordinadora Catalana de Fundacions imparteix aquest taller per totes les entitats que vulguin millorar o aprendre a fer un tancament de l’exercici comptable.

El dimecres 28 de novembre a les 9.30 h la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) impartirà el taller 'Com fer el tancament de l’exercici comptable a la fundació', dirigit a direccions, gerències i professionals de l’àrea econòmica i d’administració de les fundacions.

Els objectius del taller són: revisar els aspectes més importants de la formulació dels comptes anuals de la fundació, repassar la memòria econòmica a presentar a l’Agència Tributària i conèixer el nou informe d’auditoria, tant per les fundacions obligades a auditar-se, com per les que ho vulguin fer de forma voluntària.

La formació està impartida per M. Eugènia Bailach, economista i auditora de comptes Auren i en Ferran Busquet, Economista-MBA per ESADE i auditor de comptes.

Dins del programa es tractaran temes com les principals normes de registre i valoració que afecten més significativament a les fundacions o els models de comptes anuals i les diferències més significatives.

El preu per participant és de 90€ per fundacions associades a la CCF i 180€ per fundacions no sòcies. Per formalitzar la inscripció podeu emplenar el formulari i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Data: 

Dimecres 28 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ccfundacions.cat
Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions