I Escola d'Estiu de l'Apòstrof - Habilitats comunicatives

 Font:
Dilluns, 06/07/2020 fins Divendres, 10/07/2020
(En línia)

Del 6 al 10 de juliol tindrà lloc la primera edició de l’Escola d’Estiu de l’Apòstrof, una cooperativa de comunicació social i creativa, sobre habilitats comunicatives.

Vols millorar les teves habilitats comunicatives o potenciar la comunicació de la teva entitat? La cooperativa Apòstrof organitza, en format virtual, la seva primera Escola d’Estiu dedicada a adquirir habilitats comunicatives per assolir una comunicació eficaç.

Es durà a terme del 6 al 10 de juliol en horari de matins (de 9:30 a 12: 30 h) i està dirigida a personal tècnic d'administracions, entitats i empreses.

Constarà de 5 tallers on es treballaran aspectes fonamentals per aconseguir una comunicació eficaç: saber crear relats i lemes atractius, fer campanyes participatives de comunicació, aprendre com escriure continguts per posicionar millor un web, redactar d'una manera clara i, l'últim, comunicar d'una manera no sexista ni discriminatòria, tant amb el text com amb la imatge.

  • 6 de juliol: Storytelling
  • 7 de juliol: Comunicació participativa
  • 8 de juliol: SEO o com posicionar millor el nostre web
  • 9 de juliol: Llenguatge fàcil
  • 10 de juliol: Comunicació inclusiva

El preu per assistir a tota l’Escola d’Estiu (5 tallers) és de 300 euros, mentre que el preu per taller és de 70 euros cada un.

Les inscripcions es fan escrivint un correu electrònic a l’adreça: mireia@apostrof.coop

Data: 

Dilluns 06 jul

Hora: 

09:30

Organitzador: 
L'Apòstrof
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@apostrof.coop