IX Fira d’Economia Solidària de Catalunya

IX Fira d’Economia Solidària de Catalunya
Divendres, 23/10/2020 fins Diumenge, 22/11/2020
(En línia)

L’edició d’enguany de la FESC tindrà format virtual degut a la situació de pandèmia que prohibeix grans aglomercions de persones i durarà un mes. Se celebra del 23 d’octubre al 22 de novembre.

La IX edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya vol mostrar com l’economia social i solidària està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que estem vivint. També vol crear un espai per reflexionar sobre els reptes que cal superar per poder contribuir-hi encara més.

Sota el lema "Volem aire fresc", es tractaran temes molt diversos tenint en compte la perspectiva de productores i consumidores així com temes relacionats amb la sostenibilitat de la vida i les cures, la feminització de la gestió, l'ecofeminisme, els drets humans, les lluites ecologistes, la justícia social, la sostenibilitat i el canvi de valors, la transició ecosocial, les polítiques públiques, la gestió comunitària, etc.

Si les mesures sanitàries ho permeten, durant el primer cap de setmana, el de clausura i a l’intermig, s’oferiran activitats de taules rodones, musicals i escèniques amb aforament limitat i retransmissió en directe a través del web. A més, es compta amb la participació de ponents internacionals.

Per poder participar cal omplir prèviament aquest formulari d’inscripció.

Organitza la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES).

Data: 

Divendres 23 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xes.cat