Presentació virtual de l'informe 'Els canvis en les relacions interpersonals en el context de la pandèmia COVID-19'

 Font:
Dimarts, 23/02/2021
(En línia)

DIXIT retransmetrà en directe per internet la presentació d'aquest estudi que analitza com les relacions interpersonals s'han vist influenciades per la pandèmia i el confinament.

L'acte anirà a càrrec dels autors de l'estudi: la pedagoga Ester Fornells i el psiquiatre i psicoanalista Josep Moya. Fornells és coordinadora del Servei Especialitzat d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (SEAIA) i el Servei Especialitzat d'Atenció a les Persones (SEAP) del Baix Llobregat. També treballa al Centre d'Intervenció Psicològica, Anàlisi i Integració Social (CIPAIS) i ha participat en diversos projectes de salut mental comunitària.

Moya s'ha especialitzat en el tractament i la prevenció de trastorns mentals entre la població jove i adolescent. És psiquiatre consultor del SEAP del Baix Llobregat, exerceix al CIPAIS i imparteix formació especialitzada, entre d'altres, al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. És el fundador de l'Observatori de Salut Mental i Comunitària de Catalunya i president del comitè organitzador del VII Congrés Català de Salut Mental de la Infància.

Data: 

Dimarts 23 febr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials
Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.tsf@gencat.cat