Sessió informativa: 5aP Certificació en facilitació i dinàmiques de grups

 Font:
Dilluns, 30/11/2020
(En línia)

On hi ha persones, s’estableixen dinàmiques de grup que poden anar en la línia de crear o en la de destruir: família, escoles, treball, amistats, organitzacions de tota mena…

La missió d’aquesta certificació és la capacitació en la conducció i facilitació de tota mena de grups per a afavorir la creació de vincles sans i emocionalment ecològics que contribueixin a l’assoliment dels objectius personals i col·lectius, buscant l’excel·lència amb elevats nivells de creativitat. Les dinàmiques per a grups són un bon mitjà per a vincular els coneixements a la pràctica, ja que no es pot ensenyar cap habilitat només parlant d’ella.

Aquest programa es basa en els principis de Form-Acció i de No Implicació que s’han aplicat amb èxit en múltiples programes en Fundació Ecologia Emocional. El grup es converteix en un espai protegit de respecte.

** Programa reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Objectius

  • Proporcionar una visió ecosistémica dels fenòmens grupals aplicant visions, metàfores i tècniques noves de dinàmiques de grup.
  • Capacitar per a dur a terme una anàlisi dels moviments, forces i fenòmens que tenen lloc en els grups.
  • Facilitar eines pràctiques i metodologia per a aplicar en cadascuna de les etapes que conformen la vida d’un grup.
  • Promoure l’aprenentatge i adquisició de coneixements, habilitats, valors i actituds, i que aquests es plasmin en accions concretes.
  • Proporcionar recursos perquè cada persona es conegui a si mateixa, es comprengui i respecti a fi de ser capaç de comprendre i respectar als altres interactuant de forma positiva i vinculant-se de forma sana.
  • Crear un context que faciliti desenvolupar les competències de gestió emocional i habilitats per a la facilitació de grups.
Data: 

Dilluns 30 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Ecologia Emocional
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@ecologiaemocional.org