Digues la teva sobre l'educació ambiental

SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental
Autor/a: 
SCEA
joves educacio ambiental SCEA Font: SCEA
Joves fent una activitat d'educació ambiental
Grup de joves fent una activitat d'educació ambiental al bosc Font: SCEA
Joves fent una activitat d'educació ambiental al bosc

Digues la teva sobre l'educació ambiental

Autor/a: 
SCEA
SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental

Resum: 

Comença un projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental, impulsat pel Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

En els últims anys el sector professional de l’educació ambiental ha manifestat en moltes ocasions la necessitat d’algun tipus de regulació, per aconseguir, sobretot, unes millors condicions laborals i una formació adequada a les necessitats que aquesta professió requereix. Per aquest motiu, s'ha començat un projecte per a la professionalització del sector de l’educació ambiental, impulsat pel Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

S’inicia aquest projecte amb un estudi de diagnosi, amb l'objectiu principal d'obtenir informació sobre quin és l’estat actual de les persones treballadores en el sector de l’educació ambiental, i definir perfils, funcions i competències que ha de tenir aquesta professió en l’actualitat, per tal de regular el sector i adaptar l’oferta formativa a aquestes necessitats.

Per a dur a terme la primera fase del treball de camp, dues de les eines que s’han dissenyat són dos qüestionaris anònims en línia, un d’ells per a professionals de sector de l’educació ambiental i un segon per a organitzacions contractants de serveis i/o professionals del sector.

Si pertanys a un d’aquests dos col·lectius, pots contestar el qüestionari fins al 30 d'octubre.

Et demanem que el responguis i que ho comparteixis amb totes les persones que coneguis que treballin en educació ambiental. A entitats, empresa privada, escoles, instituts, administració pública, a un museu... Que s'hi dediquin a jornada sencera, mitja, esporàdicament o que ho hagin deixat... persones que executin activitats, que les dissenyin, que coordinin, que siguin caps d'àrea o departament; totes les veus són importants!

Si voleu més informació referent al projecte, la trobareu en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou