Participa al cens d'entitats i empreses del sector de l'educació ambiental

SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental
Autor/a: 
SCEA
Suma't al cens d'empreses i entitats d'educació ambiental 2020 Font: SCEA
Cens d'entitats i empreses d'educació ambiental 2020, SCEA
 Font: Lluís Pagespetit
Activitat d'educació ambiental
 Font: Lluís Pagespetit
Font: Lluís Pagespetit

Participa al cens d'entitats i empreses del sector de l'educació ambiental

Autor/a: 
SCEA
SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental

Resum: 

Distribuïts per Catalunya hi ha nombrosos equipaments, entitats i empreses vinculats a l’educació per a la biodiversitat i la sostenibilitat. Una xarxa extensa i densa de professionals de l’educació ambiental.

La SCEA és una associació creada l'any 1985 per tal d'impulsar una educació renovada que contempli la problemàtica socio-ambiental i alhora contribueixi a formar ciutadans capaços d'analitzar-la i de donar-hi respostes.

Des dels seus inicis ha impulsat projectes de treball compartits, interdisciplinars i distribuïts per tot el territori català. Agrupa professionals i persones interessades en el món de l'educació ambiental, de perfils i àmbits laborals molt diversos i amb l'objectiu comú de treballar per la sostenibilitat des de l'educació.

Per aquest motiu, des de la SCEA, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, es vol elaborar un cens d’equipaments, entitats i empreses d’educació ambiental de Catalunya, que té com a objectiu recollir, ordenar i donar-hi visibilitat a les mateixes, per tal de facilitar la creació de sinèrgies i enfortir el sector, i poder afavorir a la difusió dels seus projectes.

L’objectiu és recollir a través d’un qüestionari online, informació d’aquestes entitats: ubicació, contacte, enllaç amb informació i àrees de treball com a dades principals; i la publicació d’un mapa territorial interactiu dels actors censats, amb dades de contacte i descrits mitjançant paraules clau i àmbits territorials.

Omple el formulari

Si ets una organització que ofereix serveis d'educació ambiental, participa al Cens d’empreses i entitats d’educació ambiental 2020, emplenant aquest formulari. S'amplia el termini de recollida de dades al dilluns 14 de setembre de 2020.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a SCEA.

Afegeix un comentari nou