Píndoles formatives en línia per a professionals de l'educació ambiental

SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental
 Font: SCEA
Font: SCEA
 Font: SCEA
Font: SCEA
 Font: SCEA
Font: SCEA

Píndoles formatives en línia per a professionals de l'educació ambiental

SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental

Resum: 

En marxa la segona edició del programa 'Estenem la Sostenibilitat' de la SCEA pels mesos de febrer i març de 2021.

L’any 2017, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, des de la Societat Catalana d'Educació Ambiental es va iniciar el projecte Estenem la sostenibilitat, un programa formatiu per tal d’estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat, així com facilitar la formació contínua de les persones que treballen en el món de l’educació ambiental. Després dels bons resultats obtinguts, tant d’assistència, com de satisfacció, continuem amb aquesta tasca.

Durant els mesos de febrer i març, s’impulsa una nova edició del programa formatiu organitzat en diverses píndoles d’intercanvi d’experiències i càpsules formatives, destinades a professionals del sector de l’educació ambiental. Persones educadores, formadores i altres agents de canvi: professionals de l’educació, personal tècnic de l’administració pública, entitats i associacions, fundacions, etc. La participació és oberta però es dóna prioritat a les sócies i socis en cas de places limitades (aprofiteu fins el 31 de gener l'oferta de 26€ per fer-vos membres de la SCEA!)

Píndoles en línia: Intercanvi d’experiències

  • Dimecres 3 febrer de 18 a 19:30 h. Generem projectes en xarxa. A càrrec de la Xarxa Educació Pirineus Vius, Mapa Barcelona+Sostenible i Espai Ambiental Cooperativa.
  • Dimecres 17 de març de 18 a 19:30 h. Criteris d’avaluació a l’educació ambiental. A càrrec de Francesc Albert Elias, German Llerena, Neus Sanmartí, Jesús Canelo i membres de la REDEEA (Red de Equipamientos de Educación Ambiental).
  • Dimecres 24 de març de 18 a 19:30 h. L’educació ambiental als museus. A càrrec de Rosa Martínez, Museu de Vida Rural de l’Espluga de Francolí, Museu de Ciències Naturals de Granollers i Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Més informació i inscripcions

Píndoles formatives en línia: Lideratge col·laboratiu a l’educació ambiental

  • Dijous 18 febrer. de 18 a 19:30 h. 'Quin tipus de líder sóc? Per la millora en el lideratge de l’equip'
  • Dijous 25 febrer, de 18 a 19:30 h. 'Comunicar és més que parlar. Per una millora en la comunicació amb l’equip'
  • Dijous 4 març, de 18 a 19:30 h. 'Toca gestionar conflictes! Per una millora en la gestió emocional de l’equip'
  • Dijous 11 març, de 18 a 19:30 h. 'Equips que funcionen. Per una millora en la gestió del treball en equip'

Píndoles a càrrec de Meritxell Gabarró, psicòloga social especialitzada en anàlisi i conducció de grups i facilitadora en formació, i que ha participat en estudis vinculats al sector de l’educació ambiental.

Més informació i inscripcions

Més informació general

Afegeix un comentari nou