Roses sense espines, per una diada conscient i sostenible

SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental
Autor/a: 
SCEA
 Font: SCEA
Campanya de la Societat Catalana d'Educació Ambiental, #RosesSenseEspines 2021
 Font: SCEA
Roses de paper i tela
 Font: SCEA
Rosa dibuixada, imatge campanya 2019
 Font: SCEA
Pastís amb roses dolces

Roses sense espines, per una diada conscient i sostenible

Autor/a: 
SCEA
SCEA. Societat Catalana Educació Ambiental

Resum: 

Un any més, des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental, us animem a celebrar un Sant Jordi, Santa Jordina i Sant Georgina, conscient, ple d‘iniciatives sostenibles i de #RosesSenseEspines.

L’any 2014, a través de l’impuls i la voluntat d’alguns socis i sòcies de la Societat Catalana d’Educació Ambiental i prenent com a font d’inspiració l’article de l’Esther Vivas “Sant Jordi, roses i espines”, es va endegar la campanya #RosesSenseEspines.

La campanya #RosesSenseEspines, pretén reflexionar sobre el impactes del consum de roses, fomentar el consum conscient i contribuir a formar una ciutadania crítica i compromesa amb un món més just a nivel social i ambiental, amb un doble objectiu:

  • donar a conèixer els impactes ambientals, econòmics i socials que hi ha darrere el consum de roses i convidar a la reflexió.
  • fomentar un canvi d’hàbits a través de la proposta i recopilació d’alternatives.

Per aquest motiu es va crear el blog Roses sense espines amb informació i recursos sobre els impactes de la indústria de les roses, possibles alternatives i recursos, i durant la Diada de Sant Jordi es fa una crida a donar visibilitat a alternatives més conscients i sostenibles.

Per a donar a conèixer alternatives sostenibles en una data tan assenyalada, us animem a compartir a les vostres xarxes socials les vostres roses alternatives, penjant la imatge amb el #RosesSenseEspines i etiquetant a la @scea_cat

Des de la SCEA us desitgem una bona diada de Sant Jordi, Santa Jordina i Santa Georgina, i moltes #RosesSenseEspines!

Afegeix un comentari nou