El Casal de Barri de Torre Baró reflexiona sobre el treball digne

Fundació Solidaritat UB
Exposició Treball digne al Casal de Barri Torre Baró Font: Fundació Solidaritat UB
L'exposició 'Treball digne?' busca difondre què és el treball digne i les seves dimensions.
Exposició "Treball digne?" de Sindicalistes Solidaris Font: Fundació Solidaritat UB
Les activitats s'emmarquen en el Programa d’intervenció socioeducativa de la UB a Nou Barris.
Xerrada-col·loqui sobre drets laborals Font: Fundació Solidaritat UB
El Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris – Barcelona Activa oferirà una xerrada sobre drets laborals.

El Casal de Barri de Torre Baró reflexiona sobre el treball digne

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

Juntament amb la Fundació Solidaritat UB, el Casal de Barri de Torre Baró organitza l'exhibició de la mostra 'Treball digne?', de Sindicalistes Solidaris, i una xerrada-col·loqui de Barcelona Activa sobre els drets laborals.

La Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona i el Casal de Barri de Torre Baró organitzen l'exhibició de la mostra 'Treball digne?', de Sindicalistes Solidaris – Unió General de Treballadors (UGT), del 2 al 19 de març de 2020, a l'esmentat Casal de Barri de Torre Baró (Avinguda Escolapi Càncer 5, Barcelona).

L'activitat es duu a terme en el marc del Programa d’intervenció socioeducativa que Solidaritat UB desenvolupa a la zona nord del districte de Nou Barris. Aquest programa inclou, d'una banda, la gestió de l’edifici Eucaliptus, amb 22 habitatges socials, i, d'altra banda, l’organització d’activitats de caràcter socioeducatiu amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural i associativa de la zona.

L'exposició 'Treball digne?' busca difondre què és el treball digne i les seves dimensions. També ofereix una visió de col·lectius especialment vulnerables, com les dones i els infants, i de sectors productius de casa nostra que pateixen especialment la manca de garanties d’un treball digne. Així mateix, la mostra inclou visions de persones que viuen en indrets on Sindicalistes Solidaris duen a terme projectes de cooperació.

En la línia del Programa socioeducatiu de la UB i coincidint amb l'exhibició de la mostra, el Punt de Defensa de Drets Laborals de Nou Barris – Barcelona Activa oferirà la xerrada-col·loqui 'Per un treball digne, coneix els teus drets laborals', que tindrà lloc el dimecres 18 de març a les 17.30 hores al Casal de Barri de Torre Baró.

Afegeix un comentari nou