El X ForadCamp obre les incripcions de curts de no ficció per l'edició 2021

Associació de Documentalistes Independents - INDOC
Autor/a: 
ForadCamp
 Font: ForadCamp
Font: ForadCamp

El X ForadCamp obre les incripcions de curts de no ficció per l'edició 2021

Autor/a: 
ForadCamp
Associació de Documentalistes Independents - INDOC

Resum: 

Fins al 23 de maig, la X ForadCamp obre el període d'inscripció per a curts de no ficció vinculats amb la natura. La Secció Oficial es podrà veure el 25 i 26 de setembre al Figaró-Montmany.

El 2011 es posava en marxa el ForadCamp, una mostra de cinema amb l’objectiu de portar cinema personal, independent, fet amb esperit innovador i vinculat amb la naturalesa. Deu anys després, la Mostra, celebrada al municipi del Figaró-Montmany al Vallès Oriental, es consolida com un un espai per a la difusió d’aquest cinema de no ficció provinent de tot el món, alhora que es converteix en un lloc idoni per a l’estrena de curtmetratges nacionals.

Així mateix, recuperem la Secció Oficial de curtmetratges que tant vam trobar a faltar l’any passat. A més, projectarem dos llargmetratges: un per a públic familiar dins de ForadCamp Kids, i un altre dins del ForadCamp Off.

Des de l’1 d’abril fins al 23 de maig estan obertes les inscripcions per la Secció Oficial del ForadCamp. Es poden inscriure curtmetratges de no ficció, de fins a 30 minuts, en els quals la naturalesa tingui un lloc preferent. Els curtmetratges es poden inscriure mitjançant la plataforma digital Festhome, o bé omplint el formulari d’inscripció al web de la mostra.

Els curts optaran al Premi del Jurat al Millor Documental i també al Premi del Públic, el premi Festhome de Distribució i la Menció Associació Cultural de Granollers. Aquí podeu trobar tota la informació i bases per la inscripció dels curtmetratges.

10 anys del ForadCamp
ForadCamp es caracteritza pel risc artístic, la calidesa i la proximitat entre el públic i els autors i autores. De les nou edicions que precedeixen la Mostra d’enguany, en fem també un resum numèric: més de 1.600 espectadors i espectadores han passat pel Figaró-Montmany; 670 treballs rebuts en preselecció; 100 pel·lícules exhibides en competició; 33 països representats en la Secció Oficial; 150 directores i directors de tot el món han participat amb les seves obres.

La Mostra inclou, a més de les seccions oficials, activitats paral·leles com el ForadCamp Off (projecció i col·loqui al voltant d’un llargmetratge amb la presència del director/a) i una Excursió guiada per l’entorn. Tota la informació a: foradcamp.com

Afegeix un comentari nou