L'Escola d'Estiu del Voluntariat es cita a Vic

Fundació Pere Tarrés - Transversal
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC
L'Escola d'Estiu del Voluntariat recupera el format presencial a Vic. Font: DGACC
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022.  Font: DGACC
La 23a EEV tindrà lloc a Vic el dia 7 de juliol de 2022. Font: DGACC

L'Escola d'Estiu del Voluntariat es cita a Vic

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

L’edició d’enguany se celebrarà el dia 7 de juliol i planteja diverses propostes de qualitat per enriquir la formació del voluntariat, recuperant el format presencial.

La 23a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, arriba amb un programa centrat en aportar eines al voluntariat. Recuperant el format presencial després dels mesos més durs de la crisi sanitària, tindrà lloc a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya el dijous 7 de juliol i oferirà formacions gratuïtes orientades a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

Tres tallers simultanis

Un cop feta l’acreditació i la inauguració oficial de la 23a edició de l’EEV, Anna Oró, directora de Desenvolupament i Persones i Equips. del Casal dels Infants, impartirà la conferència inicial. L’Escola d’Estiu d’aquest any comptarà amb tres tallers simultanis, que es duran a terme al matí i a la tarda.

Abordaran l’obertura de les entitats al món digital, l’ús de les xarxes socials i el llenguatge audiovisual bàsic. El periodista i consultor en comunicació digital, Jordi Flamarich impartirà el taller ‘Obrim l’entitat al món: vídeos amb el mòbil per a xarxes socials’.

Juan Antonio Gómez, formador i consultor d’agilitat i innovació aportarà eines i reflexions sobre la resposta als canvis que es duu a terme en les organitzacions i com afinar les tècniques organitzatives i de gestió per posar l’equip humà per davant.

El tercer taller tractarà sobre posar en marxa “l’Actitud Lúdica”: el joc com a eina de motivació en els equips, una formació que anirà a càrrec de la fundadora i presidenta de Marinva, Imma Marín.

Com apuntar-s’hi?

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat s’obriran el dia 14 de juny i es podran fer a través d’un formulari digital, seguint la mateixa dinàmica de les anteriors edicions.

En l’anterior edició, realitzada virtualment a causa de la situació sanitària, 253 persones pertanyents a 105 entitats diferents van participar en els sis tallers programats, aconseguint un total de 489 connexions en el conjunt dels tallers.

Comentaris

Per tenir èxit, els estudiants de tots els àmbits han de mantenir-se motivats i aspirar a l'excel·lència. És igualment important que els astrologia educadors serveixin d'exemple positiu per als seus alumnes.

Afegeix un comentari nou