Cerca voluntariat amb aquestes apps

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Worldpackers és una aplicació per cercar voluntariat tot viatjant. Imatge de Worldpackers. Font: Worldpackers
Worldpackers és una aplicació per cercar voluntariat tot viatjant. Imatge de Worldpackers.--Peu de foto--
Mitjançant Welever podreu cercar ofertes de voluntariat i responsabilitat social corporativa. Imatge de Welever. Font: Welever
Mitjançant Welever podreu cercar ofertes de voluntariat i responsabilitat social corporativa. Imatge de Welever.
L'aplicació Moviliza't ha estat desenvolupada a l'estat espanyol i no necessita cap registre. Font: moviliza't
L'aplicació Moviliza't ha estat desenvolupada a l'estat espanyol i no necessita cap registre.

Cerca voluntariat amb aquestes apps

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Mitjançant els dispositius mòbils podeu cercar ofertes de voluntariat en qualsevol moment i a qualsevol lloc. Mitjançant aquestes apps les entitats poden publicar les seves opcions de voluntariat.

Ja sou al mes d’abril i és una bona època per començar-vos a plantejar que fareu aquest estiu. Marxar de viatge, anar a la platja, les excursions, casals d’estiu, rutes o marxar per fer un voluntariat. Aquesta última és una opció prou interessant ja que en els últims anys ha augmentat les persones que fan voluntariat. Segons l’informe ‘La Acción Voluntaria en 2018’ de la Plataforma del Voluntariado de España, el 19,3% de la població europea és voluntària.

Des de l’aparició de les noves tecnologies digitals, és més fàcil trobar oportunitats de voluntariat, tant per fer-les a l’estiu com per fer-les durant tot l’any. Internet és el millor lloc per començar a buscar aquestes ofertes. Però quines són les millors aplicacions per trobar-les? A continuació us descrivim algunes aplis que us podran servir per trobar el voluntariat que voleu fer.

Welever

Welever és una aplicació per Android i iOS que coordina el voluntariat per empreses, universitat, ONG i ciutats, per impulsar la consecució dels 17 objectius de desenvolupament sostenible definits per les Nacions Unides.

Aquesta aplicació desenvolupada a l’estat espanyol, permet cercar oportunitats de voluntariat i responsabilitat social compartida. Mitjançant un registre i una definició de perfil, es poden sol·licitar oportunitats de col·laboració. Una vegada finalitzat el període de voluntariat, les dos parts es poden valorar i aquestes valoracions queden reflectides en els corresponents perfils.

Hacesfalta.org

La Fundació Hazloposible va néixer l’any 1999 amb el clar objectiu de connectar persones i entitats sense ànim de lucre. La seva pàgina web ha estat un referent en la cerca de voluntariat. Coneixedors d’aquest posicionament, el desembre del 2017 van publicar la seva aplicació, disponible per iOS i Android.

Mitjançant aquesta aplicació les persones poden cercar ofertes de voluntariat i les entitats sense ànim de lucre poden publicar demandes de voluntaris i voluntàries. A través de l’aplicació també es poden seguir les notícies del blog de la fundació i cercar ofertes laborals en l’àmbit del tercer sector.

Worldpackers

Inspirada en la filosofia de la cultura viatgera, aquesta aplicació disponible per iOS i Android, permet cercar intercanvi de treball a canvi d’allotjament gratuït, voluntariat en entitats sense ànim de lucre, escoles i projectes socials i estades en granges de permacultura.

L’aplicació és molt senzilla d’utilitzar. Només cal registrar-se i cercar les ofertes de voluntariat segons les classificacions esmentades anteriorment. Un cop hagueu trobat la oferta que més us interessi, haureu de fer un pagament de 49 $, que és com una llicència anual. Al darrera d’aquesta aplicació hi ha una comunitat molt forta que us ajudarà en qualsevol moment.

GivingWay

Només està disponible per Android. És una aplicació molt similar a Worldpackers, però a diferència d’aquesta, GivingWay és totalment gratuïta. Per a fer-la servir només us heu de registrar amb un correu electrònic. Trobareu iniciatives de voluntariat de més de 100 països d’arreu del món.

Mitjançant el registre podreu especificar quines són les vostres preferències de voluntariat: destí, activitats, temps de permanència i si es viatja sol o acompanyat. Mitjançant aquestes preferències, l’aplicació us mostrarà les ofertes interessants de voluntariat. Per demanar una oferta haureu d’omplir un formulari i esperar que la organització aprovi la vostra sol·licitud.

Moviliza-T

Desenvolupada a l’estat espanyol, aquesta aplicació està disponible per iOS i Android. És un projecte social promogut per la organització CECAP Joven. Sense demanar cap registre, només d’instal·lar l’aplicació, ja mostrarà les ofertes de voluntariat que en aquells moments estiguin obertes.

Si us interessa alguna oferta de voluntariat, l’aplicació us demanarà totes les vostres dades perquè l’entitat contacti amb vosaltres. En aquesta aplicació no hi ha tantes ofertes de voluntariat com les altres descrites, però hi han entitats prou importants que actuen en l’àmbit internacional.

Afegeix un comentari nou