Timtul, l'eina de comunicació multifunció!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Timtul, l'eina de comunicació multifunció!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta eina per entitats integra diferents eines de comunicació 2.0 que trobeu per Internet. Pàgina web, butlletins electrònics, enquestes i esdeveniments, són unes quantes funcionalitats que agrupa Timtul.

Avui en dia la comunicació d'una entitat s'ha diversificat en diversos canals. Abans les entitats només enviaven cartes amb tríptics informatius o butlletes per associar-se, o enviaven notes de premsa als mitjans informatius. Ara, aquestes entitats han de publicar continguts a la seva pàgina web, enviar butlletins electrònics, respondre comentaris a les xarxes socials i gestionar les assistències dels esdeveniments.

Aquest canvi es degut a l'arribada de la web 2.0 i l'aparició de múltiples eines que poden facilitar la vida a les entitats. Algunes d'aquestes eines són: Worpress per fer una pàgina web, Hootsuite per les xarxes socials, Mailchimp per enviar butlletins electrònics o Eventbrite per gestionar les assistències a esdeveniments. Com veieu, són moltes eines, cada una amb el seu compte d'usuari i contrasenya. Què us semblaria, doncs, una eina que integri totes aquestes funcionalitats?

Timtul és aquesta eina que integra tots aquests recursos. Aquesta eina va néixer de la mà de l'Antoni Miret i l'Alejandro Rodríguez-Acosta, dos estudiants d'un màster de negocis digitals que un cop acabada la formació, van anar formalitzant una idea d'aplicació que facilités la comunicació de les entitats sense ànim de lucre. Pel camí hi han hagut diverses idees sobre com hauria de ser aquesta aplicació. Amb l'ajuda de les entitats que els hi explicaven la seva opinió sobre l'eina, han consolidat Timtul.

Timtul ofereix les següents característiques:

  • Pàgina Web

Timtul és una pàgina web. Mitjançant l'eina, podreu crear molt fàcilment la vostra pàgina web de l'entitat. L'eina recorda molt a Wordpress, permetent afegir continguts dinàmics com notícies i esdeveniments, i continguts més fixes, com la informació de l'entitat. L'eina permet instal·lar plantilles de disseny predeterminades o pròpies. La pàgina web, està allotjada al servidor de Timtul i no cal preocupar-se de cercar un allotjament web econòmic. Un cop allotjada la pàgina web, podreu redirigir el vostre domini a l'enllaç que us facilitarà Timtul.

  • Intranet

L'eina permet gestionar l'equip de treball d'una entitat. L'eina permet crear múltiples usuaris que podran entrar dins la part interna de la pàgina web. Aquests usuaris, podran veure l'eina depenent del seu rol. Per exemple, si l'usuari és un soci o sòcia, doncs veurà les notícies que més li interessin. I si l'usuari forma part de la junta directiva, veurà les notícies que afecten a la junta. Mitjançant les comunicacions i els fitxers, els usuaris podran treballar des de casa, com si estiguessin a l'oficina de l'entitat.

part administradora

  • Butlletí electrònic

Timtul permet l'enviament de butlletins electrònics als vostres socis i sòcies. Mitjançant l'eina d'enviament de butlletins, podreu informar de les últimes novetats o de les necessitats que teniu. L'eina d'enviament de butlletins recorda molt a Mailchimp, i amb uns quants clics podreu tenir el butlletí preparat per a ser enviat. A més, podreu segmentar a qui voleu enviar el butlletí, per exemple: només als socis i sòcies, a possibles futurs socis i sòcies o a la junta directiva.

butlletins

  • CRM

Un CRM és l'acrònim en anglès de «Custom Relation Management». Aquesta tecnologia permet que les dades que es guarden a la pàgina web, es puguin relacionar amb altres dades o funcions. En el cas de Timtul, es pot apreciar quan es prepara un butlletí electrònic, el qual automàticament podreu anar afegint les notícies que ja heu redactat i publicat a la web.

  • Esdeveniments

Timtul permet la gestió d'esdeveniments. Podreu crear esdeveniments i aquests poden ser publicats a la pàgina web directament o enviats als socis i sòcies. En tots els moment, els esdeveniments sempre mostren les places disponibles. Un cop s'ha desenvolupat l'esdeveniment, es pot visualitzar les estadístiques d'assistència, i fins i tot la llista d'assistència.

esdeveniments

  • Enquestes

Mitjançant Timtul podreu crear enquestes. Aquestes enquestes seran publicades a la pàgina web, i es poden segmentar. És a dir, si només és una enquesta per la junta directiva, només ho veurà la junta directiva. Les enquestes en tot moment mostren els resultats i si està en fase activa o no.

enquestes

  • Espai d'emmagatzematge

Timtul permet guardar els vostres fitxers en un espai d'emmagatzematge al núvol. Aquest espai podreu entrar-hi des del vostre compte de la pàgina web. Per guardar-hi els documents, és tan simple com arrossegar els documents del vostre escriptori que hi voleu guardar en el lloc corresponent. També podreu crear una estructura de carpetes, com si estiguéssiu treballant en el vostre ordinador.

dropbox

Timtul l'estan utilitzant moltes entitats sense ànim de lucre de Catalunya. La Consol Vancells, col·labora amb l'entitat Wise People de Sant Cugat del Vallès, i utilitzen Timtul, com a eina per anar constuint la pàgina web i organitzar-se entre ells. La Consol destaca que el fet que quedi tot integrat: "no has de pensar més en utilitzar diferents eines".

El Ramon Hernandez, de l'entitat Hemiweb comenta que també utilitzen Timtul, com a pàgina web i per organitzar-se internament. En Ramon explica que abans d'utilitzar Timtul, no havien provat eines com Mailchimp o Eventbrite. Però el fet que Timtul ofereix unes funcionalitats semblants, ja els soluciona les seves necessitats, i per tant no necessiten altres eines 2.0.

Per demanar un compte de prova, us heu de posar en contacte amb Timtul mitjançant aquest formulari.

Afegeix un comentari nou