Esdeveniment en línia

Curs: Aprèn a utilitzar un programa informàtic de gestió de socis

Data de l'esdeveniment:
dimarts, 24 març - dilluns, 20 abr. 2020

El 24 de març, Suport Tercer Sector engega aquest curs en línia sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Del proper dimarts 24 de març al dilluns 20 d’abril, Suport Tercer Sector organitza la formació en línia ‘Aprèn a utilitzar un programa informàtic de gestió de socis’.

El curs té una durada de 16 hores i el seu objectiu és conèixer el programa de gestió de socis de Suport Tercer Sector, un programa dissenyat per al tractament de la informació relativa a les persones sòcies de l’entitat, a les activitats i els rebuts, entre d’altres. El curs també permet conèixer totes les utilitats del programa i adaptar-lo a les necessitats de cada entitat.

La formació està adreçat a persones voluntàries i professionals encarregades de la gestió administrativa de l'entitat i que volen conèixer el funcionament bàsic del programa per gestionar les bases de dades de les persones sòcies, generar rebuts o controlar els pagaments.

El primer mòdul es destinarà als primers passos amb el programa de socis i sòcies, el segon a la facturació i els rebuts, el tercer a la gestió d’activitats i altres opcions i el quart al treball de casos pràctics.

El curs és gratuït per a persones voluntàries o membres d'entitats. Per cursar-lo, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data
dimarts, 24 març 2020
Hora
0:00
Organitzador
Suport Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón