Esdeveniment en línia

Introducció a Wikidata

Data de l'esdeveniment:
dimarts, 21 abr. 2020

Amical Wikimedia ha organitzat una sessió per explicar Wikidata. La sessió s’emmarca dins el cicle de videoconferències programat per aquesta primavera.

Amical Wikimedia ha organitzat la sessió «Wikidata: una introducció» pel dimarts 21 d’abril. La sessió es farà a través de la plataforma Jitsi, començarà a les 18.00 h i acabarà a les 19.00 h. Serà conduïda per Esther Solé, coordinadora de projectes d’Amical Wikimedia. Serà una sessió de dificultat senzilla, pensada per a persones que volen conèixer el funcionament bàsic de Wikidata.

Els continguts de la sessió seràn els següents:

  • Què és Wikidata? Orígens i funcionament.
  • El model de dades a Wikidata.
  • Com editar Wikidata?
  • Com aprofitar la informació dipositada a Wikidata?

La sessió és gratuïta i per apuntar-se només cal inscriure’s en aquesta pàgina de la Viquipèdia. Cal tenir un compte de la Viquipèdia per poder apuntar-se a la sessió. La sessió començarà puntualment a les 18.00 h, en aquest enllaç de Jitsi.

Wikidata és una base de dades estructurada, de lliure accés i col·laborativa. Va ser presentada el 2012, inicialment per donar suport a altres projectes de la família Wikimedia, però a part d’això pot tenir moltes més utilitats.

Data
dimarts, 21 abr. 2020
Hora
18:00
Organitzador
Amical Wikimedia
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón