Esdeveniment en línia

Models i tècniques de negociació

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 29 abr. 2020

El curs tindrà format en línia i, entre altres, tractarà les estratègies i dimensions psicològiques de la comercialització.

Drecera SCCL, cooperativa d’iniciativa social sense afany, organitza un curs de model i tècniques de negociació del 29 d’abril al 22 de juny. Es durà a terme en format en línia i s’adreça principalment a persones ocupades, treballadores autònomes, persones funcionàries, tot i que també hi poden formar part persones desocupades. Són un total de 30 hores lectives impartides per la docent Natàlia Gil i la formació està totalment subvencionada per a qui la vulgui realitzar.

El temari compta amb 7 punts principals en què es tractarà el concepte de negociació, les fases i models, les estratègies i les dimensions psicològiques de la comercialització. També posarà el focus en com es fa un ús dels conflictes i els desacords, les possibles sortides en situacions de bloqueig i les aportacions de la programació neurolingüística a la negociació. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

Més informació.

Data
dimecres, 29 abr. 2020
Hora
7:00
Organitzador
Drecera, S.C.C.L.
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón