Esdeveniment en línia

Curs: Obligacions legals i documentals de les entitats

Data de l'esdeveniment:
dilluns, 27 abr. - dilluns, 18 maig 2020

Del 27 d’abril al 18 de maig, Suport Tercer Sector organitza aquesta formació en línia.

Del proper dilluns 27 d’abril fins el dilluns 18 de maig, Suport Tercer Sector organitza la formació en línia Obligacions legals i documentals de les entitats.

L’objectiu del curs és oferir una visió completa sobre les principals obligacions de les entitats de caire jurídic i econòmic així com de les tasques que s’han de fer des de les juntes directives.

La formació s’adreça a persones dirigents, responsables o coordinadors/es d’entitats, especialment que formin part de la junta directiva.

El curs abordarà temes com les obligacions envers els diferents registres i censos i les obligacions documentals relacionades amb el funcionament intern de l'entitat, assemblea i junta directiva.

També es tractaran les obligacions relacionades amb la gestió de les persones, obligacions legals relacionades amb l'organització de les activitats i la responsabilitat dels i les membres de les juntes directives.

Amb una duració de 15 hores, les persones que el facin rebran un diploma emès pel Centre de Formació de Fundesplai. Per inscriure’s, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data
dilluns, 27 abr. 2020
Hora
7:00
Organitzador
Suport Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón