Esdeveniment en línia

Webinar ‘Energy poverty on children and teenagers’

Data de l'esdeveniment:
dijous, 14 maig 2020

El 14 de maig, Enginyeria Sense Fronteres organitza la formació en línia.

El proper dijous 14 de maig a les 16.00 h, Enginyeria Sense Fronteres organitza el webinar ‘Energy poverty on children and teenagers’.

L’objectiu de la formació és mostrar els impactes de la pobresa energètica en infants i joves. Aquests impactes es poden veure reflectits en la seva salut física amb malalties específiques, dificultats per curar-se i malnutrició, en la salut mental amb l’estigma, l’aïllament i l’estrès, en l’educació amb absentisme per malaltia i dificultat de concentració i en la seguretat amb risc d’incendi o electrocució.

Només a la ciutat de Barcelona, ​​el 15% de les llars amb infants no poden mantenir una temperatura adequada durant els mesos de fred i el 13,4% tenen endarreriments en el pagament de les factures dels seus subministraments.

Tot i les preocupants dades, hi ha poques mesures específiques per afrontar la pobresa energètica a la infància, així com una manca important d’estudis o informes dels seus impactes diferencials i propostes polítiques per afrontar-los.

El webinar compta amb la participació d’Irene González, autora de l'estudi ‘Precarietat energètica i infància a la ciutat de Barcelona’ i Saska Petrova, professora de la Universitat de Manchester.

La formació serà en anglès i per assistir, cal inscripció prèvia a través del formulari d’inscripció.

Data
dijous, 14 maig 2020
Hora
16:00
Organitzador
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón