Esdeveniment en línia

Qüestions clau entorn dels ERTO

Data de l'esdeveniment:
dimecres, 17 jun 2020

Aquesta càpsula de coneixement pretén resoldre aquells dubtes que les entitats puguin tenir al voltant dels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació.

La situació econòmica derivada de la Covid-19 ha obligat a moltes entitats del Tercer Sector Social a aplicar ERTO’s a una part o a la totalitat de la plantilla.

Per resoldre dubtes al voltant d’aquests expedients de regulació temporal d’ocupació, la Confederació organitza el pròxim 17 de juny, de 12 a 14 hores, una càpsula de coneixement, on s’abordaran qüestions claus com els límits a la desvinculació del personal en els ERTO’s de força major, justificació i efectes dels ERTO’s per causes objectives o la incidència en les vacances de les suspensions i reduccions de jornada.

Abigail Blanco Cumplido, advocada de professió, serà l’encarregada d’aquesta càpsula de coneixement en línia. La sessió és gratuïta per a les entitats sòcies i té un cost de 25 euros per aquelles que no ho siguin. Per fer la inscripció prèvia, cal omplir el següent formulari.

Data
dimecres, 17 jun 2020
Hora
12:00
Organitzador
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón