Esdeveniment presencial

9a edició de la mobilització solidària 'Magic Line SJD'

Data de l'esdeveniment:
diumenge, 20 març 2022

Torna la mobilització solidària 'Magic Line SJD'. Sota el lema 'Som el que compartim', té per objectiu recaptar fons per a persones en situació de vulnerabilitat.

L'Obra Social de Sant Joan de Déu organitza la 9a edició de la 'Magic Line SJD', que consisteix en un conjunt d’esdeveniments solidaris que culminaran el diumenge 20 de març de 2022. Per ara, hi ha 18 sortides organitzades que tenen com a element comú els centres Sant Joan de Déu d'arreu del territori. Tots els fons recaptats en les diferents activitats es destinaran íntegrament a projectes socials en favor de persones vulnerables.

Tothom qui vulgui participar, podrà fer-ho en equips d’entre 4 i 20 persones, marcant-se un repte econòmic solidari. Les sortides es poden completar a peu, corrent, patinant, en bici o mitjançant la modalitat esportiva que l'equip esculli. La inscripció té un cost de 30 euros, i inclou un identificador tubular i una assegurança d’accidents per al dia de la ruta.

Aquesta edició incorpora com a novetat la possibilitat de promoure o organitzar rutes pròpies. D'aquesta manera, qualsevol entitat interessada a realitzar una Magic Line en el seu territori, pot posar-se en contacte amb l'organització enviant un correu a info@magiclinesjd.org.

Data
diumenge, 20 març 2022
Hora
9:00
Organitzador
Obra Social Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón