Esdeveniment en línia

Acompanyament a les famílies amb fills amb pluridiscapacitat

Data de l'esdeveniment:
dimarts, 5 abr. 2022

Durant la conferència es parlarà de l’experiència familiar amb un fill o una filla amb pluridiscapacitat, de les seves necessitats i de les pautes per a un bon desenvolupament personal.

DIXIT presenta el 5 d’abril la conferència “Acompanyament a les famílies amb fills amb pluridiscapacitat”, a càrrec de Marta Piña, treballadora social, responsable de l’Àrea de Famílies de Nexe Fundació i mare d’un nen amb pluridiscapacitat. L'activitat es retransmetrà en directe per internet fent servir la plataforma Zoom. 

Durant la xerrada, la ponent narrarà la seva experiència amb un fill amb aquesta condició, descriurà l’impacte emocional del diagnòstic en la família i explicarà l’acompanyament i les necessitats que s’han de cobrir en el nadó durant el seu creixement. Després, aprofundirà en les necessitats d’una família amb un fill o filla amb pluridiscapacitat, identificarà els punts clau a tenir en compte, com acompanyar l’infant en el dia a dia, donarà pautes per contribuir al seu desenvolupament, i indicarà les ajudes i el suport que pot necessitar la família durant les diferents etapes i en funció del perfil de l’infant, entre altres. 

Piña conclourà la seva intervenció amb recomanacions per garantir la qualitat de vida dels infants amb pluridiscapacitat i de les seves famílies, i destacant els aspectes ètics i psicològics a tenir en compte en aquest àmbit. 

Data
dimarts, 5 abr. 2022
Hora
17:00
Organitzador
DIXIT
Correu electrònic de l'organitzador

Comparteix i difón