Envia'ns una foto de la teva iniciativa amb un diverdit!

Envia'ns una foto de la teva iniciativa amb un diverdit!

Resum: 

Xarxanet.org va repartir "DiverDits" a tots i totes les assistents a la presentació que es va dur a terme el passat 16 de desembre. Els "DiverDits" són un projecte de comerç just impulsat per la Fundació Equilibri.

Xarxanet.org i els DiverDits
Aquest nadal des de Xarxanet.org us convidem a explicar-nos i fer difusió de la vostra entitat enviant-nos a xarxanet@xarxanet.org una fotografia on hi aparegui el vostre projecte amb un "DiverDit".

Què són els DiverDits?
Els "Diverdits" són unes titelles didàctiques que es col.loquen als dits de les mans i que estan teixides manualment per les dones de la comunitat de Chutahua a l'altiplà de Bolívia. En aquesta comunitat les dones es dediquen a les tasques de la llar, a tenir cura de la família i a realitzar feines del camp, però malhauradament tenen problemes per manca d'ingressos fixes.

Un cop les titelles arriben a la Fundació Equilibri, es comercialitzen arreu d'Europa. Així doncs, amb aquesta iniciativa de comerç just la Fundació ajuda a millorar les condicions de vida de les famílies d'aquesta comunitat oferint-los una entrada d'un salari fix, tant si hi ha vendes de "Diverdits" com si no n'hi ha.

Els diverdits ens expliquen iniciatives!

Diverdit a Voluntariat d'Acció Socioeducativa

Voluntariat d'Acció Socioeducativa

Naixem com a grup de persones que hem treballat en el camp social a nivell professional, i quan ens ha arribat l’hora de la jubilació conscients de les necessitats actuals hem pensat una forma d’associar-nos per poder ajudar el millor possible els companys que segueixen estant a primera línia i donant un servei a la comunitat.

Diverdit a ADAMA

ADAMA

Som una entitat exclusivament de voluntariat i treballem a l'acció social amb persones
en exclusió i sense recursos econòmics. Ho fem amb conveni amb d'altres entitats i centres d'acollida.
Aportem solucions complementaries i innovadores, mitjançant terapies alternatives i naturals.
Ens agrada ajudar a ajudar i ens motiva millorar la qualitat de vida dels que menys tenen.
www.adama.org.es

Diverdit a ECOM

ECOM

Ecom és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, que actualment agrupa més de 165 entitats de persones amb discapacitat física de tot l’Estat Espanyol, 130 de les quals són de Catalunya.

La seva raó de ser és d’una banda, donar suport i recursos a les associacions federades, per tal de contribuir a l’enfortiment del moviment associatiu de la discapacitat i, de l’altra, representar les entitats i les persones amb discapacitat física davant les Administracions i defensar l’exercici dels seus drets, sempre amb l’objectiu d’aconseguir una millora de la qualitat de vida del col·lectiu.

Diverdit a la Fundació Pere Tarrés

Fundació Pere Tarrés

La Fundació Pere Tarrés és una entitat no lucrativa d'acció social i educativa amb la finalitat de promoure l'educació en el lleure d’infants i joves. Amb el temps, la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social com ara la formació, la recerca i la gestió en el Tercer Sector. La tasca social de la Fundació Pere Tarrés està avalada per 50 anys d’experiència, pels més de 335.000 beneficiaris i beneficiàries que cada any participen als diferents projectes i serveis i per l’acreditació de la Fundación Lealtad, prestigiosa institució que cada any analitza la gestió i bones pràctiques de les ONG i ONL més importants de l'Estat Espanyol.

Per fer una comanda de Diverdits o comprar-ne per regalar aquesta Nadal contacta amb la Fundació Equilibri trucant al 93 342 60 46.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou