Seccions

Àmbits associatius: Aquests espais recullen informació d’actualitat en forma de notícies, esdeveniments d’agenda i reportatges. Els àmbits associatius es corresponen als diferents àmbits de voluntariat definits per la Generalitat de Catalunya: Social, Ambiental, Cultural, Comunitari i Internacional.

Assessoraments:

Aquests espais pretenen informar dels recursos a disposició de les entitats, generar coneixement sobre l’activitat de les associacions i assessorar les organitzacions que ho desitgin. Els assessoraments gratuïts s’estructuren en diferents àmbits d’intervenció: Jurídic, Econòmic, Projectes d’intervenció, Informàtic i Formació.

Bloc de xarxanet.org

El bloc de xarxanet.org compta amb la col·laboració de diferents experts que generen reflexió sobre l’associacionisme i el voluntariat català. Es publiquen posts d’opinió de manera setmanal i s’intenten recollir els diferents parers existents dins el sector.

Finançament:
Les convocatòries de subvencions i premis per al finançament de les entitats i associacions sense ànim de lucre es recullen a la secció de finançament. En aquest espai podreu trobar aquest tipus d’informació ordenada per la data d’expiració de la convocatòria.

Continguts

Notícies

Les Notícies de xarxanet.org tenen l’objectiu d’informar sobre tot allò que faci referència al món de les associacions i el voluntariat. Si voleu enviar informació sobre la vostra entitat, vegeu l’apartat “Participar”.

Recursos

Els Recursos són un tipus de contingut atemporal que pretén aportar coneixement en profunditat en relació al món de les associacions i el voluntariat. Els Recursos són elaborats pels diferents serveis d’assessorament gratuït de xarxanet.org.

Esdeveniments d’agenda

L’agenda de xarxanet.org recull un gran nombre d’esdeveniments organitzats o dirigits a associacions i voluntaris. Des de la vista ampliada de l’agenda es pot distingir dues tipologies: actes(esdeveniments de caràcter no formatiu) i cursos.

Si feu servir el cercador podeu trobar esdeveniments en funció del text que desitgeu. També podeu acotar la cerca delimitant una zona territorial, escollint el tipus d’esdeveniment que voleu, o be introduint una data.

Serveis

Assessoraments gratuïts

Xarxanet.org ofereix diferents serveis d’assessorament gratuït a entitats en Projectes d’intervenció, Jurídic, Econòmic, Informàtic i Formació. Per accedir als assessoraments podeu fer servir dos canals diferents:

  • Omplint el formulari d’assessorament dels diferents espais d’assessorament.
  • Trucant al telèfon 93 483 17 94, de dilluns a divendres de 8 a 14 h (excepte el mes d’agost i festius)

Rebre el butlletí setmanal de xarxanet.org

El butlletí electrònic setmanal s’envia cada dilluns de matinada i s’adapta a les preferències de l’usuari. A través de la subscripció, que cal realitzar a través de l’opció “Butlletí” del menú esquerra de xarxanet.org, podeu seleccionar quins són els àmbits de voluntariat i els assessoraments que preferiu. El butlletí que rebreu inclourà temes d’interès general acompanyats d’un conjunt de notícies relacionades amb els temes que heu escollit.

Rebre el butlletí A l’abast

Publicat des de l’any 1997, el butlletí A l’abast s’ha consolidat com un dels mitjans d’informació sobre l’associacionisme i el voluntariat més estesos de Catalunya. El butlletí electrònic s’envia quinzenalment i fa un recull de notícies destacades, cursos, actes, recursos de coneixement, finançament i crides de voluntariat. Podeu fer la subscripció a través de l’opció “Butlletí A l’abast del menú esquerra de xarxanet.org.

Donar-se de baixa del butlletí de xarxanet.org

Per deixar de rebre el butlletí electrònic setmanal de xarxanet.org heu d’iniciar sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Un cop estigueu a l’àrea de subscripció, cal desseleccionar l’opció de rebre el butlletí setmanal. Finalment caldrà que deseu els canvis.

Donar-se de baixa del butlletí A l’abast

Per deixar de rebre el butlletí quinzenal A l’abast heu d’accedir a l’opció “Butlletí A l’abast” del menú esquerra de xarxanet.org. Un cop dins l’opció, heu d’introduir el vostre correu electrònic i fer clic a “Doneu-vos de baixa”. Finalment caldrà que confirmeu la baixa a través del correu electrònic que xarxanet.org enviarà a la vostra safata d’entrada.

Participar

Comentar continguts

Les notícies de xarxanet.org es poden comentar de manera fàcil. Només heu d’introduir un nom, correu electrònic i el text desitjat.

Valorar els recursos

Podeu valorar els recursos de coneixement utilitzant l’eina que trobareu a la part dreta de la vista de recursos. Aquests continguts es poden valorar en una escala de l’1 al 5 a través de les estrelles.

Publicar continguts a xarxanet.org

Per a enviar informació en relació a la tasca i les activitats que realitza la vostra entitat, podeu utilitzar dues vies:

  • Omplir els formularis de publicació d’esdeveniments d’agenda. La informació que envieu haurà de ser validada abans de que sigui visible. Aquest procés no trigarà més de 24 hores.
  • Enviar un correu electrònic a info@xarxanet.org.

Fer-se entitat col·laboradora:

Les entitats col·laboradores poden publicar notícies i esdeveniments d’agenda als diferents espais de xarxanet.org. Per a poder esdevenir entitat col·laboradora cal ser una entitat legalment constituïda. Més informació.