Butlletí A l'abast núm. 209 de 15 de gener de 2007
Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 209
15 de gener de 2007

Novetats

Cartell del 15è Fòrum d'Associacions de Perpinyà
Colla de diables i tambors Lo Golafre de Remolins a Perpinyà

El Fòrum d’Associacions de Perpinyà

Espai de trobada entre les entitats catalanes

El passat 13 i 14 de gener es va celebrar el 15è Fòrum d’Associacions, organitzat per l’Ajuntament de Perpinyà, al Parc de les Exposicions de la ciutat nord-catalana.

El Fòrum comptà amb la presència de 274 entitats de tots els àmbits associatius i fou visitada per més de 12.000 persones.

Per tercer any consecutiu, el Fòrum va comptar amb una àmplia participació sud-catalana encapçalada pel Director General d’Acció Comunitària, Xavier Garriga, i que va comptar amb l’assistència d’una dotzena d’associacions amb l’objectiu d’establir relacions amb les entitats del mateix àmbit de la Catalunya Nord, amb la col·laboració de la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

Entre les diferents entitats representades, cal destacar la presència de la colla de diables i tambors Lo Golafre de Remolins (Tortosa) que dissabte a la tarda van protagonitzar un correfoc pels carrers del centre de Perpinyà, i una posterior demostració a dins del Fòrum. Els petards, la percussió i el foc dels diables provinents del Baix Ebre va causar una gran expectació entre els habitants de la capital del Rosselló. També, per primera vegada, es va comptar amb l’assistència d’una delegació oficial del FC Barcelona.

En l’estand de la Generalitat de Catalunya es féu la presentació pública del portal de Catalunya Nord de xarxanet.org, gestionat per l’Associació Cultural Mas Ventós, que va començar a funcionar a principis d’octubre i que pretén ser l’espai de referència de l’associacionisme nord-català.


Llegir més >

Formació

Més formació
Fes-te voluntari al Servei Català del Voluntariat Servei d'Assessorament Informàtic per a entitats Voleu rebre els butlletins de xarxanet.org a la vostra bústia? 2on Congrés Perspectives de l'eduació en el lleure

Agenda

Crides

  • Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)

    Tasques a realitzar: taller d’introducció a la informàtica.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: dilluns al matí.
    Perfil: persones majors de 18 anys, dinàmiques, amb capacitat d’empatia.

  • Associació Taller Ocupacional Ariadna

    Tasques a realitzar: realització d'activitats de tipus lúdic, amb els usuaris del centre ocupacional els divendres a la tarda.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: divendres de 15 a 17 h.
    Perfil: persona a qui l'interessi treballar amb persones amb disminució psíquica.

  • Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Fost de Campsentelles

    Tasques a realitzar: voluntaris/es per a situacions d’emergència (incendis, accidents, inundacions, rescat i salvament, etc.).
    Dedicació: 1 hora (mínim) a la setmana.
    Lloc: Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
    Dedicació: caps de setmana.

Recursos d'Internet

  • Portal sostenibilidad

    Espai de referència per als usuaris interessats en qualsevol tema relacionat amb la sostenibilitat. S’estructura en quatre grans àrees: ambiental, social, econòmic i institucions.
    Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

  • Migrar.org

    Portal d’Internet que s’ofereix a la societat com a instrument per afavorir la integració social i laboral de les persones immigrants a Espanya.
    Fundación Migrar i Creu Roja Espanyola

Finançament

Més agenda Més crides

La Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat al Departament de Governació i Administracions Públiques

Logotip de la Generalitat

Amb data de 07/12/2006 es reestructura el Departament de Governació i Administracions Públiques; d’acord amb el Decret 480/2006 de 5 de desembre la Subdirecció General d’Associacionisme i Voluntariat passa a dependre del Departament de Governació i Administracions Públiques, adscrita a la Secretaria d’Acció Ciutadana, concretament a la Direcció General d’Acció Comunitària.

Veure nou organigrama >

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org