Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 217
15 de maig de 2007

Novetats

Logotip de l'Escola d'Estiu del Voluntariat. Logotip de l'Escola d'Estiu del Voluntariat. Inscriu-te

Ja us heu inscrit a l’Escola d’Estiu?


S'han obert les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2007 que tindrà lloc a La Seu d’Urgell i comarca els propers 26,27,28 i 29 de juliol de 2007.

Ja us podeu descarregar el programa, la butlleta d'inscripció i el model d'autorització per a aquells participants menors d'edat.

Recordeu que el termini d'inscripció finalitza l’11 de juny de 2007 inclòs.

INSCRIU-TE A L’ESCOLA D’ESTIU DE VOLUNTARIAT 2007!

Per a més informació:

www.voluntariat.org
www.xarxanet.org

Formació

Més formació
Fes-te voluntari al Servei Català del Voluntariat Subscriu-te als nostres butlletins Les millors càpsules del mes Servei d'Assessorament en Estratègies de Gestió per a entitats Declara la teva solidaritat no et costa res

Agenda

Crides

  • Amics de la Gent Gran

    Tasques a realitzar: voluntaris per acompanyar persones grans en unes estades d’estiu organitzades per l’entitat. Assistència a les persones grans. Organització i participació en les activitats lúdiques. Suport i participació en l’organització general de les estades.
    Lloc i Dedicació: Del 12 al 20 d’agost, a Bormes les Mimosas (Marsella) i del 31 d’agost al 8 de setembre, a Begues (Baix Llobregat).

  • Residencia Vibentia Craywinckel

    Tasques a realitzar: tasques d'acompanyament dels seus residents (passejar, xerrar, participar en les activitats del centre, etc.).
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: 2 hores a la setmana.
    Perfil: persona dinàmica i afectiva amb sensibilitat per treballar amb la gent gran.

  • Residència Parc Serentill

    Tasques a realitzar: portar un grup reduït de gent gran amb dificultats de visió i audició perquè pugui gaudir de jocs de taula (bingo, dominó, cartes).
    Lloc: Badalona (Barcelonès)
    Dedicació: un cop a la setmana a les tardes dels dimarts o dijous.
    Perfil: persona que li agradi la geriatria i sense càrregues laborals.

Premis i beques

Finançament

Més agenda Més crides

Jornada “L’execució en la comunitat: mesures penals alternatives
i justícia juvenil”

En el marc de la Comissió Interinstitucional per a la Reinserció Social (CIRSO), s’organitza la Jornada “L’execució en la comunitat: mesures penals alternatives i justícia juvenil”, que tindrà lloc el proper 24 de maig de 9.30 a 14h al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/ Ausiàs Marc, 40, Barcelona). La jornada és oberta per a totes les entitats, i les inscripcions s’han de fer a al correu electrònic jalvarez@gencat.net o bé al telèfon 93 214 01 93.

El Departament de Governació i Administracions Públiques a través de la Direcció General d’Acció Comunitària és membre de la CIRSO, conjuntament amb altres Departaments de la Generalitat, entitats municipalistes i membres del teixit associatiu representats per la Taula de Participació Social. La CIRSO té l’objectiu de sensibilitzar la societat i l’opinió pública de la funció rehabilitadora de l’execució penal, entesa com un servei públic d’interès social.

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org