Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 234
1 de març de 2008

PNAV


Presentacio del PNAV

Presentacio del PNAV Presentacio del PNAV

Atenció a les vostres agendes!

 Lloc:
    Petit Palau de la Música Catalana
    C. Sant Francesc de Paula, 2
    Barcelona

 Data:
    1 d'abril de 2008

 Hora:
    19.00


Ja podeu confirmar la vostra assistència.
És imprescindible confirmar al 93 483 17 94 – 93 483 10 07 o per correu electrònic al planacionalassociacionisme@voluntariat.org

Subvencions

Subvencions de la Secretaria d’Acció Ciutadana (SAC) 2008
Convocatòria de Subvencions de la Secretaria d'Acció Ciutadana

Ja podeu presentar el vostre projecte de promoció i foment del voluntariat per a la convocatòria de subvencions de la Secretaria d’Acció Ciutadana (SAC) 2008.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 7 d’abril de 2008

Per a més informació: www.voluntariat.org o SAC

Formació

Més formació
Articles de febrer Fes-te voluntari Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya Subvencions del SAC 2008 Servei d'Assessorament en Projectes

Agenda

Crides

  • Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)

    Tasques a realitzar: diverses tasques dins de la campanya “Una poma per a la vida”.
    Lloc: diversos llocs de Catalunya a diferents supermercats Condis.
    Dedicació: cap de setmana del 4 i 5 d’abril de 2008.

  • Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavacchia

    Tasques a realitzar: voluntariat domiciliari amb nens i adolescents oncològics i amb altres malalties de llarga durada.
    Lloc: Girona
    Dedicació: algunes hores setmanals.
    Perfil: ser major d’edat i tenir disponibilitat unes hores setmanals. Persones responsables, compromeses i capaces de treballar en equip.

  • Metges del Món

    Tasques a realitzar: col·laborar en un projecte d'assessoria jurídica i sanitària adreçat a població nouvinguda amb risc d'exclusió social.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: 1 o 2 tardes setmanals.
    Perfil: persones amb coneixements sobre estrangeria i motivades per col·laborar i donar suport jurídic i sociosanitari als col·lectius esmentats.

Campanyes

  • Dóna el teu mòbil

    Consisteix en dipositar el teu mòbil usat en alguna de les 2.000 oficines de Correus habilitades amb dos objectius: tenir cura del medi ambient i realitzar una acció social.
    Organitza: Creu Roja Espanyola i Entrecultures


  • Mares sanes, dret i esperança

    És el lema de la campanya de 2008 de Mans Unides, que segueix dins el cicle de treball centrat en els Objectius del Mil·lenni (ODM), centrada en l’Objectiu número 5: “millorar la salut materna, la meta de la qual és reduir, per a l’any 2015, en tres quartes parts la taxa de mortalitat materna”...

    Organitza: Mans Unides

Finançament

Més agenda Més crides

Una Poma per a la vida

Mans Els propers 4 i 5 d’abril la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) realitza la campanya “ Una Poma per a la vida”. És una campanya de participació ciutadana i solidària envers les persones afectades d’esclerosi múltiple, que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte a la problemàtica amb la que conviuen més de 4.000 famílies a Catalunya.


La idea de la campanya sorgeix l’any 1997 a partir d’una iniciativa de l’Associació Italiana d’Esclerosi Múltiple, que ha permès la creació d’una xarxa de voluntariat de suport a les persones afectades d’esclerosi múltiple. A aquesta jornada s’han sumat altres països com Suïssa, França, Dinamarca i Alemanya.

A Catalunya i des de la FEM es convoca la ciutadania durant un dia a anar a qualsevol dels supermercats Condis i adquirir una poma solidària per 1,5 €. La campanya no seria possible sense la col·laboració dels voluntaris que hi participen. Per això, convidem totes aquelles persones interessades en col·laborar com a voluntaris aquests dies, que es posin en contacte amb la FEM als telèfons 902.11.30.24 o 932.28.96.99 o per correu electrònic al msancho@fem.es.

Per a més informació: www.fem.es

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org