Si no veieu bé aquest butlletí, entreu aquí: http://www.xarxanet.org/xnt/newsletter/butlleti.htm


Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 237
15 d'abril de 2008

Novetats

Censeu la vostra entitat al Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya!

Servei Català del Voluntariat. Censeu-vos!

El cens d’entitats del voluntariat, actualment compost per 1798 entitats, us ofereix la possibilitat de gaudir d’un seguit d’avantatges i facilitats per gestionar el voluntariat de la vostra entitat, a més d’un reconeixement públic com a organitzacions de voluntariat.

Permet disposar d'una informació pública actualitzada i actualitzable de les entitats de voluntariat existents a Catalunya.

Per què cal censar-se?

Formar part del Cens d'Entitats del Voluntariat, depenent de la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat, dóna un seguit d'avantatges per a les entitats censades: accedir a informació relacionada amb el voluntariat, donar-se a conèixer com a entitat de voluntariat a dins la Xarxa d'Entitats de Voluntariat de Catalunya, trobar voluntaris per a la vostra entitat mitjançant el Servei Català del Voluntariat, entre d’altres.

Què cal fer per censar-se?

Per tal d’inscriure’s cal ser una entitats que actuï en l’àmbit social, comunitari, cultural, ambiental o internacional, disposar de voluntariat i d’un projecte i pla de formació adreçat a aquest i realitzar una tramitació senzilla.

Més informació al portal Projectes de xarxanet.org i a www.voluntariat.org

Formació

Més formació
Fes-te voluntari Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya Sant Jordi 2008 a xarxanet.org ervei d'Assessorament Jurídic per a entitats Servei d'Assessorament en Qualitat per a entitats

Agenda

Crides

  • Fundació Comtal

    Tasques a realitzar: ajudar a portar a terme el casal d'estiu donant suport als monitors i realitzant diferents activitats lúdiques amb els més de 80 nens que hi participen.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: de juny fins a la segona quinzena de juliol de 2008.

  • Fundació Comtal

    Tasques a realitzar: participar com a voluntari a les colònies d’estiu amb infants i adolescents.
    Lloc: fora de Barcelona.
    Dedicació: cinc dies a finals de juliol de 2008.

  • Amics de la Gent Gran

    Tasques a realitzar: fotògrafs voluntaris que puguin cobrir un dels actes principals de l’entitat, en la Diada de Sant Jordi. Fer fotografies de voluntaris i/o VIPS que facin lliurament de roses a gent gran.
    Lloc: Barcelona
    Perfil: persones aficionades a la fotografia, que tinguin habilitats, disposin d’un equip per realitzar l’activitat i tinguin sensibilitat social.
    Dedicació: dues hores al llarg del dia 23 d’abril de 2008.


  • Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

    Tasques a realitzar: practicar el català amb una persona no catalanoparlant i formar una parella lingüística.
    Lloc: Sabadell (Vallès Occidental)
    Perfil: tenir coneixements bàsics de català per tal de mantenir una conversa elemental.

Novetats editorials

Finançament

Més agenda Més crides

Campanya de sensibilització de La Tutela

Imatge de la campanya tinc un amic! de la Tutela

Tinc un amic!

La Fundació La Tutela és una entitat privada catalana, d'iniciativa social i sense afany de lucre que va obrir el camí de les entitats tutelars a Catalunya.

La seva finalitat és vetllar per la protecció dels drets de les persones amb discapacitat psíquica i la millora de la seva qualitat de vida, potenciant les seves capacitats en tots els àmbits i evitant situacions de desemparament quan els pares no se'n puguin fer càrrec.

Enguany ha iniciat una campanya de sensibilització acompanyada d’un conjunt d’activitats destinades a sensibilitzar la ciutadania, mitjans de comunicació, entitats i empreses influents que tenen per objectiu aconseguir la implicació de la societat civil en el benestar de les persones amb discapacitats.

La campanya titulada Tinc un amic! pretén donar informació sobre el món dels discapacitats psíquics i la tutela, a la vegada que explica la problemàtica específica i les maneres d’ajuda.

Més informació >

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org