Si no veieu bé aquest butlletí, entreu aquí: http://www.xarxanet.org/xnt/newsletter/butlleti.htm


Butlletí quinzenal d'informació per a les associacions i les entitats de voluntariat A l'abast
núm. 248
1 de novembre de 2008

Novetats

Questionari d'usuaris de xarxanet.org

Formació

Més formació
Articles més llegits d'octubre Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya Servei d'Assessorament Jurídic per a entitats Servei d'Assessorament en Pàgines Web per a entitats Subscriu'te als butlletins de xarxanet.org

Agenda

Crides

  • Associació Nereo

    Tasques a realitzar: sensibilització i informació a les empreses sobre el "Projecte Blau: Mar & Sostenibilitat" al 47è Saló Nàutic Internacional de Barcelona.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: del 8 al 16 de novembre de 2008 als matins o a les tardes.

  • Bombers Humanitaris

    Tasques a realitzar: preparar material mèdic i humanitari per portar als hospitals on s'atenen nens amb càncer, afectats per les radiacions de l'accident nuclear de Txernòbil.
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: 2 o 3 hores als matins.
    Perfil: persona interessada en preparar l'expedició.

  • AFABAIX

    Tasques a realitzar: unificar diferents bases de dades existents a l'entitat. Classificar i ordenar paper administratiu generat a l'oficina de projectes.
    Lloc: El Prat de Llobregat  (Baix Llobregat)
    Dedicació: 3 hores setmanals.
    Perfil del voluntari: persona (home/dona) amb coneixements administratius i ús de bases de dades Acces i Excel, ordenada.

  • Creart Sants 

    Tasques a realitzar: tallers terapèutics per a persones amb discapacitat psíquica (taller de teatre, música, expressió corporal, pintura i lleure).
    Lloc: Barcelona
    Dedicació: mínim 2 hores setmanals.
    Perfil del voluntari: sensible a la discapacitat.

Premis i beques

 

Finançament

Més agenda Més crides Més finançament

Pla de Suport al Tercer Sector 2008-2010

Aprovat el Pla de Suport al Tercer Sector Social

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar el passat 14 d'octubre el Pla de suport al Tercer Sector Social per al període 2008-2010, un pla pioner que vol ajudar les entitats que presten serveis socials a consolidar i professionalitzar la seva estructura per fer front amb garanties als nous reptes sorgits amb l'aprovació de lleis com la de Serveis Socials i la de la Dependència 

Aquest any el Govern haurà destinat un total de 800 milions d’euros al Tercer Sector a Catalunya, un àmbit que integra més de 6.300 associacions, fundacions i cooperatives d’iniciativa social, que dóna feina a més de 52.000 persones, i que disposa de més de 155.000 voluntaris. Cal recordar que aquest és un sector que atén un milió de persones i gestiona un pressupost anual superior als 900 milions d’euros.
 
El Govern català confia que el Pla ajudi a estimular la contractació de personal en un sector amb un gran potencial de creixement.

Més informació >

Banner de Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Administracions Públiques Banner de la Fundació Pere Tarrés
A l'abast

Tel 93 410 16 02 | Fax 93 439 45 15 | alabast@peretarres.org