logo Generalitat

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí

#369

Monogràfic EEV 2014

Monogràfic del Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

Capçalera butlleti Abast
Dilluns, 17 de novembre de 2014 Butlletins anteriors
Destacats | L’Oferta formativa de l’EEV

:: Destacats

Vine a l'Escola d'Estiu del Voluntariat 2014Coneix el programa de l'EEV'14Com pots participar-hi. Inscriu-te!
Imatge de la notícia Vine a l'Escola d'Estiu del Voluntariat 2014Imatge de la notícia Coneix el programa de l'EEV'14Imatge de la notícia Com pots participar-hi. Inscriu-te!
torna a dalt

Banner Barcelona CEV
Banner voluntariat
Banner PFVC
Banner xarxanet
Banner fes-te voluntari
Banner assessorament
Banner verso
Banner masclisme
Banner dixit
Banner butlletins
Banner Tricentenari

:: L’Oferta formativa de l’EEV

Cursos presencials

Els cursos tenen una durada de 12 hores distribuïdes entre divendres tarda i dissabte matí i tarda, i es fan a diferents poblacions. Es faran dues edicions de cursos presencials: la primera el 4 i 5 de juliol i la segona el 19 i 20 de setembre. Podeu consultar la informació detallada sobre els cursos i fer la inscripció, clickant sobre l’oferta per poblacions: Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Sabadell, Tarragona i Tortosa.

Cursos on-line

Se situaran entre el 2 de juliol i el 21 de setembre; volen facilitar que l'escola d'estiu sigui per a tots, donant resposta i incorporant elements clau com la flexibilitat horària, la dedicació personal a la formació, les necessitats dels diferents membres de l'entitat, la diversitat territorial de les persones que hi participen. Podeu consultar la informació detallada i fer la inscripció, aquí.

Altres formacions presencials del PFVC

Són cursos que formen part del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC), i que estan programats entre els dies 2 de juliol i 21 de setembre a Barcelona, reforçant la Capitalitat Europea del Voluntariat. Aquests cursos volen donar a conèixer l’oferta permanent de formació que les escoles posen a disposició del món associatiu i de voluntariat al llarg de tot l’any i arreu de Catalunya. Podeu consultar la informació detallada i fer la inscripció, aquí.

Tallers

Són formacions de petit format (2 hores i mitja) que es duran terme a Barcelona reforçant la Capitalitat Europea del Voluntariat; completen l'oferta formativa de cursos presencials, amb dues edicions: 3 i 4 de juliol i 18 i 19 de setembre, dijous i divendres tarda. Els tallers volen focalitzar sobre qüestions importants en relació al món associatiu, al voluntariat i a la seva gestió, encarant alguns dels reptes proposats en l’estratègia “II Pla nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat” aprovat pel CAVC. Podeu consultar la informació detallada i fer la inscripció, aquí.

Seminaris (en línia)

Són espais de reflexió, d’intercanvi i construcció de coneixement i l’aposta, en el marc de l’EEV’14, per una formació que creui fronteres. Volem convidar a la participació d'entitats i experts associatius d’arreu d’Europa i de Catalunya, facilitant el contacte i l’intercanvi mutus. Els dos seminaris -en-linia- tindran com a llengua vehicular l’anglès. Podeu consultar la informació detallada i fer la inscripció, aquí.

torna a dalt

torna a dalt

 
logo benestar i familia logo fundacio pere tarres Licencia de Creative Commons

D'acord amb l’article 5.2 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat les vostres , anomenat "Entitats de voluntariat", la finalitat del qual és trametre les comunicacions que el/la ciutadà/ana o l’entitat ha requerit . L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i l'adreça on la persona o entitat interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és el Servei de Promoció de l’Associacionisme i el Voluntariat (Passeig del Taulat, 266-270, 08019, Barcelona)
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés. ISSN: 1138-4352

 

alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors

© Generalitat de Catalunya