Concert solidari a benefici de la FEM

 Font:
Font:

Concert solidari a benefici de la FEM

Resum: 

El proper dimarts 12 de febrer, el grup musical PorFinViernes fa un concert a Luz de Gas a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

La FEM és una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple.

Per unir forces en la lluita contra aquesta malaltia han organitzat un concert amb Porfinviernes, un grup de músics que comparteix la seva sensibilitat musical amb la sensibilitat social. El concert se celebrarà el proper 12 de febrer a la sala Luz de Gas de Barcelona i els beneficis es destinaran íntegrament a l'esclerosi múltiple a través de la Fundació Esclerosi Múltiple i de Esclerosis Múltiple España.

El concert s'ha organitzat per lluitar contra aquesta malaltia degenerativa que ja afecta a 7.000 persones a Catalunya, 46.000 a Espanya i 500.000 a Europa. Porfinviernes començarà l'actuació a les 9h de la nit i l'entrada solidària anticipada costa 12 euros (15 a taquilla).

Les entrades ja es poden adquirir trucant al 93 228 96 99 o bé a través de Telentrada a partir del dilluns 28 de gener.

Tots els assistents participaran en un sorteig de:

  • 1 cistella de productes de Rebost.2.0
  • Peces de roba per valor de 200 euros de HossIntropia
  • Una nit per a dues persones a l'hotel Terramar de Llafranc
  • Dues nits per a dues persones en qualsevol hotel de la cadena AC Hotels
  • Un sopar per a dues persones al restaurant Dos Torres de Barcelona
  • Un viatge per a 2 persones de 8 dies a Turquia gentilesa de Transrutas

Les persones que vulguin unir-se en la lluita contra l'esclerosi múltiple però que no puguin assistir al concert poden fer un ingrés al compte 2100-3419-44-2200042366 indicant Fila 0 Concert.

Afegeix un comentari nou