El teatre com a vehicle de relació entre generacions

Autor/a: 
Luisa Güell
 Font: Luisa Güell
Quatre escenes actuades per parelles o trios de les dues generacions parlant de tòpics que distancien i apropen a les dues generacions. Foto: ASTE BCN
 Font: ASTE BCN
L’intercanvi de rols dels personatges ha permès a uns sentir el pes dels anys a les articulacions. Foto: ASTE BCN

El teatre com a vehicle de relació entre generacions

Autor/a: 
Luisa Güell

Resum: 

Gran estrena d'una micro comèdia escrita i actuada per deu persones d'ASTE BCN de dues generacions.

Un grup de deu voluntaris i voluntàries d’ASTE BCN, sis persones octogenàries residents a l’Institut Desert de Sarrià i quatre estudiants de periodisme de la Universitat Ramon Llull (URL) han escrit el guió d’una micro comèdia i s’han arriscat a representar-la. Quatre escenes actuades per parelles o trios de les dues generacions parlant de tòpics que distancien i apropen a les dues generacions.

Els viatges, les relacions afectives, la roba i les tradicions. L'obra vol donar resposta a preguntes com: "Som capaços d’entendre i acceptar altres idees, canvis?", "De posar-nos en la pell de l’altre?" Ells i elles sí.

L’intercanvi de rols dels personatges ha permès a uns sentir el pes dels anys a les articulacions, a la veu, a les mans i als altres tornar a sentir l’energia de la joventut i les seves preocupacions. La màgia del teatre ha fet una vegada més que tot sigui possible i ha posat sobre la taula que allò realment realment important són les relacions entre les persones i no l’edat que tinguin.

El dimecres 17 de juliol es va fer l’estrena amb un gran èxit. Aquesta frase podria recollir a la perfecció les reaccions i sensacions dels protagonistes “mai a la meva vida hauria pensat que faria una cosa com aquesta…” Aquest és només l’inici d’un nou projecte d’ASTE.

Afegeix un comentari nou