Jornades de Voluntariat per a un envelliment actiu

Autor/a: 
Comunicació FCVS/IDEC
 Font:
Font:

Jornades de Voluntariat per a un envelliment actiu

Autor/a: 
Comunicació FCVS/IDEC

Resum: 

En l’any Europeu del Voluntartiat la Federació Catalana del Voluntariat juntament amb l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra organitza unes jornades sobre Voluntariat com a eina d’envelliment actiu del 17 de maig al 16 de juny.

Les jornades, emmarcades en el programa Aula Eixample, s’adrecen a persones de més de 55 anys que desitgin formar-se i orientar-se per a la realització de voluntariat.

L’objectiu és d’una banda apropar-nos al voluntariat com una eina d’intervenció i participació social que ens permet envellir activament i d’una altra, impulsar la participació i reconeixement de la gent gran en un nou model de societat del segle XXI.

Partint de la formació que el sector imparteix com a "Curs d’Iniciació al voluntariat" (reconeguda en el Pla de Formació de Voluntariat de la Generalitat), aquestes Jornades oferiran, en un marc universitari, els coneixements necessaris per a realitzar l'acció voluntària des de la qualitat, juntament amb continguts que permetran als participants prendre consciència de la importància d'envellir activament.

Per a més informació: IDEC_UPF

Afegeix un comentari nou